Nyitólap

   Magamról

   Amiben segítek

  Germán Gyógytudomány - tanfolyamok

   Vélemények

   Galéria

   Akik nálam jártak

   Kapcsolat

   Ajánlom őket

   Videó csatorna

   Youtube

   Facebook

   Email küldése


Fitor Zoltán

Germán Gyógytudomány
Tanácsadó és Oktató

Megértés terápia

Inverz terápia

Lélekterápia

2018. június 9. frissítve

Akik nálam jártak

Név: Tamás

Zolit lassan 2 éve ismertem meg a tanfolyamán, ahol megtanította a biológiai természettörvenyeket, ezáltal megismerni, feltárni a heredaganatom okát. Semmilyen orvosi kezelésen vagy mőtéten nem estem át. Azóta is tökéletes egészségnek örvendek és a sejtszaporulat is köszöni, jólvan. Visszavehettem az egészségem a saját kezembe, nem vagyok kiszolgáltatott a rendszernek. " A Germán Gyógytudomány a szabadság tudománya." Utólag nézve a dolgokat az egyik legjobb dolog ami velem történt, hogy rákosnak diagnosztizáltak, ezáltal ismerhettem meg a tudást, ami szabaddá tett. Sose tudtam azonosulni az akadémikus orvoslás egy részével, mindig tudtam, hogy profitorientált üzlet,rendes ellátásért fizetni kell. Nem tudják a betegségek okát és valójában nem is tudnak megoldást a betegségekre. Rák, cukorbetegség, asztma, allergia, ételintolerancia, ekcéma, artritisz...sorolhatnám... Számomra egyértelmő volt, hogy a gyógyulásomhoz alternatív utat kell válasszak....akkor még nem tudtam, hogy valójában gyógyult vagyok és, hogy hálásnak kell legyek a biológia programnak, csak profitált a biológiám. Utoljára azért kerestem fel Zolit, mert erős viszketésem volt, kiütésem. Tudtam,hogy minden rendben, de szükségem volt Zoli segítségére a tökéletes megértéshez, és ahhoz, hogy elkerüljem azt, hogy SÍNre kerüljek, visszaessek a konfliktusba. Megbeszéltük a dolgokat, aztán elmentem egy szakorvoshoz, a diagnózisért. Gombás "fertőzés".(érdekes a barátnőmet és az edzőtársaimat nem fertőztem meg). Csak mosolyogtam és örültem, mert tudtam, hogy minden rendben, hamarosan kifut a program,(mert ugye kiszámítható az egészség) és minden rendben lesz. 5 nappal később tünetmentes lettem. Köszönöm Zoli! Fantasztikus ember vagy!




Név: István

Találkozásom a Germán Gyógytudománnyal

Ez év elején hallottam először ezt a kifejezést a barátnőmtől. Mivel a tudatosságra és az egészség megőrzésére való törekvés az életem fontos része egy ideje, felkeltette az érdeklődésem. Először egy előadásra mentem el, ami nagyon érdekes volt. Eddig sem a nyugati orvoslásban volt főleg a hitem, de az előadás után úgy éreztem, még nagyobb fegyvert kaptam a kezembe az egészségem megőrzéséhez, a felelősség az enyém. Még akkor odasúgtam a barátnőmnek, egyszer elmegyek Zoli tanfolyamára. Nem gondoltam hogy ilyen hamar lesz Másnap tudtam meg hogy a következő 2 hétvégén éppen indul egy tanfolyam. Nem sokat gondolkoztam. A 4 nap gyorsan eltelt. Bár tartottam tőle hogy nagy falat lesz egész nap ott lenni és tanulni az egész heti munka után, de nem így volt. Zoli humora és a sok, való életből hozott névtelen példa szemléletesebbé, kézzelfoghatóbbá tették az anyagot. A 4 nap után megfertőzve mentem haza. Magamat is, a családomat is igyekszem figyelni. Bár ez még csak az első lépcső. Már tudom milyen irányba indulok, indulnék el ha valami felüti a fejét a családban, de ezzel a tudománnyal nagyon sokat lehet és kell még foglalkozni, hogy az ember azt mondhassa, már kezdem megismerni. De a legfontosabb számomra, hogy a végzetes betegségektől, fertőzésektől való félelmeimet elvette tőlem. És mint tudjuk, ez már fél egészség




Név: Gábor

Eredendően pajzsmirigy problémámmal kerestem fel Zolit, majd a beszélgetéseink alkalmával jöttem rá, hogy van még egy csomó problémám, amiket szintén orvosoltunk! Kb 2 hónapja volt folyamatosan begyulladva a fogínyem, könnyen, gyorsan rájöttünk, hogy mitől is van. A problémát megoldottam, de a fájdalom csak nem akart múlni, sőt rosszabb lett (mint utólag rájöttem, meg is beszéltük, hogy először rosszabbodhat). Már éppen be akartam jelentkezni a fogorvoshoz, mikor egyik reggel úgy ébredtem, hogy elmúlt! Azóta párszor még előfordult, hogy kiújult a fájdalom, és mindig olyankor, amikor hasonló lelki szituációba kerültem. Amint ezt felismertem, el is múlt a fájdalom.
A másik látványos nagy sikerünk a futószemölcseim éltüntetése. Korábban próbáltam házilag, és szakorvos által is megszabadulni tőlük, de mintha mi sem történt volna, vissza jöttek. Épp a lefagyasztásuk után nem sokkal jártam Zolinál, amikor ismételten kezdtek kiújulni a kicsi szemölcsök. Megbeszéltük, megoldottam a problémát, el is feledkeztem róla, majd pár hét múlva fedeztem fel, h azok a kis apróságok is eltőntek!

Szóval tényleg mőködik! Csak kicsit mélyebbre kell néha látni!


Név: Zoli

Vélemény a „Germán Gyógytudomány a kulcs az életedhez!” tanfolyamról:

Fél évvel ezelőtt még nem is tudtam, hogy létezik a „Germán Gyógytudomány”. Évek óta küzdök „betegségekkel”, de igazán sohasem tudtam belenyugodni abba, amit az orvosok mondtak, hogy életem végéig ezzel együtt kell élnem. Így hát mindig kerestem a lehetőségeket állapotom javítására. Főleg az alternatív, természetes gyógymódokban hiszek.

Amikor először hallottam a „Germán Gyógytudományról” és megtudtam, hogy városunkban is indul tanfolyam, nagyon örültem neki. A tanfolyam minden egyes napját nagyon élveztem, jó hangulatban telt. Sok érdekes dolgot tanultam. A konkrét eseteken, példákon keresztül könnyebb volt megértenem az összefüggéseket. Bár nekem még egy kicsit bonyolultnak és összetettnek tőnik a Germán Gyógytudomány, még fejlődnöm kell ezen a területen. Amióta ott voltam a tanfolyamon úgy érzem, hogy jobban odafigyelek magamra és a körülöttem lévő emberekre is. A Germán Gyógytudománynak köszönhetően elindultam „egy úton” és bár még mindig van bennem kétely és bizonytalanság, úgy érzem, hogy sohasem fogom feladni és egyszer meggyógyulhatok.

Zoli, köszönöm, hogy ott lehettem, köszönöm, hogy megtartottad a tanfolyamot.




Név: Melinda

2015 májusában kerestem fel Zolit, azzal a reménnyel, hogy elkerülhetek egy mőtétet, amely már rég a levegőben lógott.
Akkor az életem egy olyan szakaszban volt, amikor csapkodtak a fejem fölött a hullámok, nem tudtam a problémáimat megoldani sem a magánéletben, sem pedig a munkahelyemen. Az egészségem megromlott, egymás után jöttek a betegségek, komolyabb problémák és fogalmam sem volt, hogyan jutok túl ezen az egészen. Mindeközben, volt egy rejtett vágyam (vágyunk), amiért már küzdöttünk egy ideje a férjemmel: egy kisbaba.
Zolival csupán 5-6 alkalommal beszélgettem, melynek eredményeképpen gyökerestül változott meg a gondolkodásom. Másképp látom a világot. Megtanultam figyelni a körülöttem lévő emberekre, eseményekre illetve környezetemre. Megismertem, megszerettem és elfogadtam önmagam. Olyan tudást kaptam, amely egy életre útmutatást ad a hétköznapokban, segít a problémák megoldásában és egy kiegyensúlyozott, boldog életet kínál.
A mőtétet nem kerültem el, dema már tudom, hogy az életünkben a dolgok okkal történnek, és annak is meg volta maga oka, amiből sokat tanultam. Ehhez az eseményhez még csak annyit főznék, hogy amikor a kórházból hazaértem, végtelen lelki nyugalmat és boldogságot éreztem, mert megértettem a történteket. Természetesen testileg fájdalmaim voltak, de az idővel elmúlt, a jó érzés pedig maradt.
A mai napig tanulok, figyelek és koncentrálok a jelenre. A nehézségek jönnek, mennek az életemben, de a hozzáállásom a problémákhoz már más. Nekem is vannak küzdős napjaim, nem sikerül minden elsőre és nem megy minden varázsütésre. De ha vannak célok, amiért érdemes küzdeni, soha nem szabad feladni, érdemes kitartani. És az egészben a legjobb az út lesz, ami a cél(ok)hoz vezet!
Ma reggel korán keltem és készülődve a karácsonyra, dalokat hallgattam a neten, míg a család többi tagja mélyen aludt. Soha nem volt még ilyen teljes a karácsonyi készülődés. Alig várom, hogy a karácsonyfánk alatt énekeljünk, a három hónapos kisfiammal együtt!
Minden kedves olvasónak azt üzenem, hogy legyen bátor, merjen tenni azért, hogy változtasson, akármi is legyen az. Megéri!




Név: Robi

Elvégeztem Zolinál az alapfokú tanfolyamot. Megértettem, mi betegít és mi gyógyít meg. Zoli nagyon érthetően és példákkal illusztrálva oktat. Nagy tudással rendelkezik az alternatív terápiákkal kapcsolatban.
Aki mást is meg akar tudni, mint a nyugati orvostudomány módszere,keresse fel nyugodtan. Köszi Zoli, és taníts,tanuljunk tovább.




Név: Éva

Kedves Zoli!



Igazán hálás vagyok a segítségedért, hogy egy hetek óta húzódó – szinte elviselhetetlenné vált – problémámat egy beszélgetés után sikerült megszüntetni!

Hetek óta küzdöttem nőgyógyászati – és bélrendszeri gyulladással. Mivel az alternatív gyógyászat híve vagyok, így is kezdtem kezelni magamat, de állapotom nem javult, sőt! Addig-addig, hogy orvoshoz mentem, leginkább diagnózis miatt, hogy tudjam min is kell pontosan dolgozni, mit kell kezelni. Az orvos pontos diagnózist nem tudott mondani (pedig ultrahangos vizsgálatot is csinált). Adott azért antibiotikumot a nőgyógyászati problémára azzal, hogy „ ez szokott használni”, és azt mondta, ha nem használ, akkor lehet, hogy nem nőgyógyászati problémám van, hanem bélrendszeri, akkor viszont forduljak gasztroenterológushoz…..Óriási…gondoltam! A gyógyszert először nem kezdtem el szedni, gondolva arra, hogy az orvos igazán azt sem tudta mi a bajom, akkor mire adta, és mire szedem az antibiotikumot!őő Mivel tüneteim már elviselhetetlenek voltak, beadtam a derekamat és beszedtem a gyógyszert, ami persze nem hatott!

Ezek után beszéltem át Veled a problémámat és találtuk meg az okot a Germán Gyógytudomány segítségével. Átbeszélve, megértve a „betegségemet”, állapotomat okozó probléma gyökerét, a kiváltó okot - és az útmutatásod szerint eljárva - másnapra teljesen megszőnt minden tünetem, szó szerint teljesen eltőntek! Úgy gondolom, hogy egy ez hatalmas dolog, és ez is csak megerősítette bennem a Germán Gyógytudomány hatékonyságát, és persze a Te szaktudásod!





3 napig tünetmentes voltam, amikor újra visszatértek a tüneteim, ugyanazok, ugyanúgy, mint előtte. Ekkor újra beszéltünk, nem húzva a problémát. 1 kérdést tettél csak fel a problémámmal kapcsolatosan, mely a testi tüneteimet okozta. Szó szerint felnevetve, megértettem az akkori okot, mely a problémát okozta. Ezt szintén az útmutatásod szerint, a Germán Gyógytudomány módszerével orvosolva másnapra! szintén tünetmentes lettem, és azóta is – ennek kb 2 hónapja – köszönöm szépen jól vagyok!!!

Szerintem ez egy óriási dolog, és számomra egy felbecsülhetetlen segítség volt, melyért ezúton is hálás vagyok! Köszönöm! További sok sikert a munkádhoz és kívánom, hogy minél több embernek tudd átadni a Germán Gyógytudomány módszerét és tudásod, ezáltal segítve az embereknek, hogy gyógyszerek nélkül oldják meg problémáikat.




Név: Zsuzsi

Hálásan köszönöm az időt, amit együtt töltöttünk.Sokszor állítottál tükröt nekem, ami időnként kell, ahhoz hogy végig gondoljuk elménk - lelkünk -testünk játékait.A feladat most az enyém. A tükrök üzeneteit szeretettel elfogadom! EZ VAN!!! A gyomokat azért kiszedem és szép virágot, szép világot teremtek!
"Mindennek a vége,valami újnak is a kezdete egyben!" A közös munkánk egyenlőre véget ért, de hiszek az új ragyogó jövőben!
Kívánom, hogy legyen másoknak is ilyen élménye, tudom, aki felkeres mindenkiben tudsz majd segítő fényt gyújtani!

Szeretettel: Zsuzsi





Név: Szepesi Ági

Hónapokig tartott, míg megérett bennem az elhatározás, hogy elmenjek hozzád és a segítségedet kérjem. Talán azért tartott sokáig, mert el kellett azon gondolkozzak, hogy mennyire szeretnék a régi életemhez ragaszkodni és a régi sínjeimhez vagy belekezdeni egy boldogabb, nyugodtabb új életbe. Bár úgy érzem, mindenem megvolt, amire ember vágyhat ezen a Földön, de úgy éreztem, hogy valami nem stimmel valami nem jó és nem vagyok boldog és elégedett se magammal, se másokkal, sem a világgal. Ha költőien szeretném megfogalmazni olyan volt a veled való találkozás, mint mikor egy szürke, esős nap után az ember meglátja a szivárványt. Segítettél felnyitni a szemem, hogy a lehetőség és a boldogság bennem van és nem másoktól és a világtól kell várnom ezt az érzést. Bár még vannak helyzetek, mikor felbukkannak a régi sínek, de az általad megismert eszközök segítségével ráléptem egy olyan útra, ami egy boldogabb, nyugodtabb új élethez vezet. A beszélgetéseink után mindig mosolyogva léptem ki az utcára, elkezdtem a pillanatnak élni, a mostra figyelni, és alig vártam, hogy magammal legyek és elkezdjek cselekedni. Köszönöm azoknak az embereknek, akiktől hallottam rólad és nagyon hálás vagyok neked mindenért. Remélem a jövőben sok embertől fogsz még ilyen üzenetet kapni. ő


Név: Elvira

Gyógyulásom után hetekkel, visszagondolva a történetemre, minden mozaik összeállt lelkemben. Az eredeti problémámtól: nőiség megélésének teljes hiánya, eljutottunk Zolival, az önismeret hiányához. Ahogy kezdtem felismerni magam, és tudomásul vettem, hogy árnyoldalam, igen is létező, és vele együtt kell továbbmennem, a szégyenérzetem, és a bőntudatom egyre elmúlt, ezáltal a testem is gyors javulásnak indult. Bőrproblémáim, herpeszem és allergiám mind egy csoportot alkottak, és ahogy az elmémet tanultam irányítani, és ezáltal beláttam, hogy hibázok, úgy letettem az ostort, és nem bántottam magam többé. Mély önvizsgálatot tartva, hálatelt szívvel mondtam és mondok is köszönetet minden olyan nehéz tapasztalásnak, mely által ráébredek arra, hogy másokban is az zavar, amit saját magamban sem tudok elfogadni. Párakapcsolatban végre megélem teljes nőiségemet, és az irányítást átadtam a páromnak. Emberekkel foglalkozom, végre hitelesnek, és emberinek érzem magam, mert annak tekintem magam! Persze, ehhez kellett a teljes „torony-állapot” a nagy összeomlás, melyben el kellett engednem az önmagamról alkotott hamis illúziókat. Most már tudom és tapasztalom is, fény nem létezhet árnyék nélkül. „Isten hőn szeretett csodálatos teremtménye vagyok és ezt mások is pontosan így látják!” Köszönöm Zoli, hogy visszaadtad az önmagamba vetett hitemet, hogy segítettél fellelni rég elveszett energiatartalékaimat.



Név: Gallé Ágnes

Kedves Zoli!
Köszönöm az útmutatást! Egy olyan utat mutattál, aminek a létezéséről hosszú évek során már letettem, és ami a minőségi élethez vezetett! Sikeres volt ennek az útnak a bejárása és valódi változást hozott!
Korábban teljesen váratlan, számomra meglepő reakciókat produkáltam, nem ismertem, pláne nem tudtam irányítani bizonyos helyzetekben válaszaim.
Amellett, hogy már a számomra eddig érthetetlen reakcióim mögötti okokat megismertem, megtanítottad irányítani is a folyamatokat!
Ez igen nagy hatalom egy ember kezében! A csillagos ég a határ!
:)



Név: Csányi Kata

Kedves Zoli!
Köszönöm Neked, hogy kivezettél a napra, elfújtad saját felhőimet, hogy az ÉN napom újra rámsüthessen! Elindítottál saját utamon, és én megyek tovább rajta. Néha lassan, néha botladozva még, de saját akaratomból, saját utamon!!! Ez a lényeg, mert megérdemlem!!! :) KÖSZÖNÖM!!!!!!


Név: Pásztorné Kómár Évi

Kedves Zoli!
KÖSZÖNÖM, hogy felnyitottad a szemem a világra és Önmagam megismerésére!


Név: Ludman Gyula

Az elején voltak fenntartásaim, de szertefoszlottak. Örülök, hogy a Szerettem tanácsára belvágtam Önmagam megismerésébe. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert csoda dolgok derülnek ki. Zoltán eltérő látásmódja, mely szakít a több évtizedes rossz beidegződésekkel segít jobb Emberré válni...
őszinte Tisztelettel: Ludman Gyula


Név: Zsuzsi

Jó estét!
Ezzel a mondattal fogadtál keddenként és tényleg így lett… az az estém biztosan jó lett. Nem mondom, hogy nem sírtam, hogy nem kerestem kibúvókat, hogy nem ragaszkodtam szinte körömszakadtáig valamennyi „játékszeremhez”, de a beszélgetések során kiderült, hogy ezek nélkül is van élet. SőT! Az ÉLET igazán csak akkor kezdődik, ha merünk szabadon, kötöttségek nélkül lenni a SEMMIBEN.
Köszönöm, hogy segítettél abban, hogy erre a felismerésre rátaláljak és megmutattad, hogy kapaszkodók nélkül lehet igazán élni.
HÁT KEZDJETEK EL ÉLNI!



Név: Tóth László

Szia Zoli,

Visszagondolva, hogy számomra milyen mély beszélgetéseken és szembesüléseken vittél végig, melyek által a dolgaimat más szemszögből átgondolva és másképp értékelve tudtam elindulni a kiteljesedés útján.
Nem azt mondom, hogy csak ez segített Nekem, viszont adott egy olyan plusz impulzust és elindított bennem egy folyamatot, melyen utána személyesen kellett dolgoznom.
TÜRELEM ÉS ALÁZAT MAGAMMAL SZEMBEN!
Ami lejött Nekem a Te általad alkalmazott módszerrel kapcsolatban, "amikor mondasz is valamit meg nem is".
Az eszközeid pedig a nagyító és a reflektor voltak.
A nagyítóval ránagyítasz olyan dolgokra, melyeket észre sem vettem, a reflektorral pedig rávilágítasz olyan területekre melyről én nem is tudtam.
PEDIG MINDEN TUDÁS BENNÜNK VAN!

"Előbb csináld azt, ami szükséges, utána azt, ami lehetséges, és máris azt fogod csinálni, ami lehetetlen."
(Assisi Szent Ferenc)

Köszönöm!

Baráti Üdvözlettel: Laci


Név: Szöllősi Nóra

Drága Zoli!
Köszönöm, hogy kézen fogtál és kivezettél illúzióvilágomból és rámutattál igazi önvalómra. Hála neked, rájöttem, hogy valótlan énképet tápláltam, de most már tudom, hogy ki is vagyok valójában és hogy mit kell tennem: "csak" ELFOGADNI!:) Köszönöm, hogy hozzásegítettél a sok felismeréshez és hogy példát mutatsz, hogyan kell felvállalni önmagad!:)
Puszi:Nóri


Név: Rovó Edina

Sokat töprengtem azon, mit is írhatnék. Ritkán történik az velem, hogy nem találom a szavakat. Furcsa lény az ember. Anyagi javakra költeni teljesen természetes számára, mértéke legyen annak idő vagy pénz. Viszont szellemi valónkra, lelki mélységeink megismerésére időt, és jaj ne!, pénzt költeni merő pocsékolás… Sajnos sokan vannak így ezzel, és kinevetik azt aki netán belső világa felé mer fordulni. Nevetnek, mert félnek. Félnek, hogy bennük mi rejtőzhet és inkább ujjal mutogatnak a bátrakra, akik ki merik nyitni az ajtókat, vállalva hogy fény vagy sötétség toluljon be rajta. Én annyit köszönhetek a Zolinak, amit végképp nehéz leírni. Egy olyan utazásra vitt el, ami aztán kivezetett az erdőből és visszatalálhattam az előttem kanyargó útra. Az útra, amin menni kell, mert ha az ember nem a saját útját járja, az olyan mintha aranyat öntene a folyóba. Kívánok minél több ilyen utazást Zolinak és az őt megkereső bátor lelkeknek! Köszönettel, Edina


Név: Kata

Kedves Zoli!

Köszönöm, hogy megmutattad milyen értékes is minden ember, tehát én is. Minden nap eszembe jutnak szavaid és tudom, hogy elindítottál egy úton amin nekem kell mennem tovább hiszen ez az én Életem és olyan lesz amilyet csak szeretnék! Még egyszer köszönöm neked!


Név: Máté Ildikó

Kedves Zoltán!
Naponta eszembe jutnak a mondataid, tanácsaid melyek segítenek az utamon. Köszönöm a mélyebb önismeretet.Sok sikert a továbbiakban!
Ildikó


Név: Hérány Nándor

Szia Zoli!

Örülök ,hogy volt bátorságom felkeresni téged. Eleinte kételkedtem magamban ,hogy letudom-e majd rakni a dadogásomat és odafigyelni magamra kellőképp. Sok jó dolgot mondtál el nekem az életről és ,hogy miben kellene változtatnom. Megfogadtam és megfogom fogadni a tanácsaidat, mert tudom ,hogy jó útra tereltél és hogy jó úton járok. Csak pozitív visszajelzést kapok a környezetemből ,hogy észrevehető a változás, alig dadogok már. Eddig nem bíztam magamban és sokszor pesszimista voltam, most már van megnőtt az önbizalmam és optimistán tekintek a világra az életre.
Köszönöm szépen ,hogy segítettél felnyitni a szemem és megváltoztatni az életem! :)



Név: Ágica

Kedves Zoli!
Annyira akartam változni...! De tudtam, hogy egyedül nem fog menni, mert kell valaki, aki segít megmutatni az irányt: merre is induljak, hogy szembenézhessek önmagammal és lerakjam a régi terheket. Elfogadni és hálásnak lenni minden pillanatért..., már értem, hogy ez mit jelent! Te voltál az, aki megmondta a "frankót"! Köszönöm! Nagyon sok sikert kívánok a munkádhoz a továbbiakban is!


Név: Bajorhegyi Tünde

Kedves Zoli!
Az életem olyan problémáival kerestelek fel, melyre nem találtam miérteket és megoldásokat. A segítségedet kértem és Te azt mondtad, hogy vezetsz, de nekem kell megoldani ezeket. Ha össze kellene foglalnom mit kaptam Tőled azt Müller Péter szavaival írnám le: "Föléje kell lépni! Meg kell nézni máshonnan, magasabbról is! Ma azt nemigen tanítják, hogy a válságok és kudarcok éppen arra valók, hogy utána egy magasabb tudati síkra lépjünk és ott felébredjünk belőlük.
Ezúton is köszönöm és kívánok Neked erőt és sok boldogságot! Szeretettel, Tünde


Név: Leirer József

Kedves Zoli!

Köszönöm, hogy megtanítottál arra, hogy megbocsássak magamnak, hogy bátran fejezzem ki magamat, és félelmek nélkül nézzek elébe a feladataimnak, tudván, hogy életemet magam irányítom, és bármikor újrateremthetem. Úgy érzem, most különös jelentőséggel bír számomra mindaz, amit Tőled tanultam, itt vagyok 2000 km-re az otthonomtól, jönnek a megpróbáltatások, és bátran ki merek állni magamért félelmek nélkül, amire büszke vagyok. Köszönöm szépen az erőt és a biztató szavakat! Szeretettel: Józsi


Név: Kovácsné Boldizsár Beáta

Drága Zoli!
Sokan kérdezik tőlem, hogy mit jelentett nekem és mit kaptam a veled eltöltött időtől. A válaszom: az ÉLETET. Majd kérdően néznek rám, és mesélek:
Zoli segít, hogy legtöbbet és legjobban ne annak az embernek hazudjunk, akit a legjobban szeretünk és végigkísér az "utunkon": magunknak. És ha már magunkat nem tudjuk becsapni, sokkal könnyebb megérteni, hogy mit miért csinálunk, és miért viszonyulunk ahogyan azt tesszük a nekünk fontos emberekhez és élethelyzetekhez. Végre találkozunk a lelkünkkel, és képesek vagyunk meglátni másokét is, látni, ami valós, és mindig törekedni az igazságra. Számomra kimondhatatlanul gyönyörő volt ez az utazás, melynek szerencsére sosincs vége, annyira mélyedünk el benne amennyire nekünk jó. Köszönök Neked mindent, minden egyes mondatot, segítő szót, és hogy vagy nekünk.
Szeretettel:
Beosz



Név: Bagosi Orsolya

Kedves Olvasó!
Kérlek, ne félj érezni...
Kérlek, ne félj beszélni...
Bízz Zoliban és lámpást gyújt neked, ha hajlandó vagy meglátni.
Ajtót nyit előtted, ha be mersz lépni.
Kedves! Kérlek tedd meg MAGADÉRT MA!
Éld át azt az érzést, amelyben részesültünk...a csodát, amikké lettünk.


Név: Molnárné Zsuzsi

Drága Zoli!
Mikor először néztem a szemedbe megilletődtem.Sokáig nem is vettem a bátorságot , hogy újra átéljem azt az érzést. De sikerült leraknom a félelmeimet és nagyon boldog vagyok, hogy megmertem tenni! Az eltöltött pár hét olyan volt mint a hullámvasút,az elején mindig a mélyben volt de lassan elérte a csúcsot. Ez felejthetetlen! Nélküled ez nem ment volna, soha nem néztem volna szembe önmagammal.Pedig ez a legjobb dolog az életemben, és ezt Te hoztad ki belőlem. KÖSZÖNÖM...végre ki merem mondani, hogy büszke vagyok magamra. Azért még sokat kell fejlődnöm..de Te mindig itt leszel. Köszönöm hogy vagy
nekünk!
SZERETETTEL:Zsuzsi


Név: G. Enikő

Kedves Zoli!
Teljesen kétségbe voltam esve, amikor először felkerestelek. Évek óta tartó félelemben és szürkeségben éltem és nem hittem abban, hogy másként is lehet. Úgy igazán...semmiben sem hittem már. Nem akartam észrevenni azt az egyszerő tényt, hogy mindenkinek saját magán kell segítenie, ha változást akar az életében és ne mástól várja azt. Elgondolkodtam ezen és bár eleinte kételkedve, de apró változtatásokkal kezdtem el kiszínesíteni a mindennapjaimat. És hamar jött a felismerés, hogy ez mőködik! Akkor kezdtem el hinni magamban és értékelni az addig jelentéktelennek vélt apróságokat, mint egy kedves szó, egy illat, vagy épp a fák levelein átszőrődő napfény. Ma már egész másként látom ezeket a dolgokat és tudom, hogy a helyes úton lépkedek tovább, amit a Te segítségeddel fedeztem fel és ezért nagyon hálás vagyok!Soraimat egy általad oly sokszor elmondott (és ezzel lelkembe vésett) mondattal zárom: "Minden azért van a világon, hogy Neked jó legyen!"
Köszönöm a türelmedet és a legjobbakat kívánom Neked!!! :))
Üdvözlettel: Enikő


Név: Bokor Erzsébet

Véletlenek nincsenek, hanem az ember gondolatai és a vonzás törvénye van. Ezt 49 évesen tapasztaltam meg amikor elindultam, hogy felfedezzem életemet végigkísérő problémáim gyökerét, hogy változtatni tudjak és végre önmagam legyek, végre egy boldog ember legyek. Ebbe nagyon nagy segítségemre voltál amit nagyon köszönök neked.Megmutattad nekem hogy a hipnózistól nem kell félni hanem fel kell fedezni jótékony hatását.Segítségeddel látványos belső és külső változásokon mentem keresztül.Erőt és egészséget kívánok neked, hogy sok embernek tudj segíteni hogy megtalálja a boldogságot az életébe MOST mert ahogy mondtad csak a jelen számít.Erzsike(Zsóka, Pötyi)


Név: Molnár Annamária

Drága Zoli!
Míg élek nem felejtem el azt az április 30-i napot amikor is először beszélgettünk.
Büszke vagyok magamra,hogy elég bátor voltam szembenézni a saját árnyoldalammal és a régi eltemetett emlékeimmel melyeket a te segítségeddel felszínre tudtunk hozni és feltöltöttük fénnyel.Nagyon sokféle módszert kipróbáltam már az évek során de egyik sem tudott a problémám gyökeréig eljuttatni. Ezt Neked KÖSZÖNHETEM! Nagyszerő vagy maradj mindig ilyen! Kívánom mindenkinek, bár nehéz és fájdalmas az út,ha magunkon dolgozunk de annál nagyobb és csodálatosabb élmény nincs mikor egy problémát megoldunk magunkban. Köszönöm Neked, hogy létezel és azt is, hogy megismerhettelek!
SZERETETTEL: Annamari (Szőztesó)


Név: Zuberecz Adrienn

Nincsenek véletlenek szoktam én is mondani. Amikor megismertem Zolit nem tudtam, hogy mivel foglalkozik, így fel sem merült bennem a gondolat, hogy fontos szerepet fog betölteni az életemben. Visszatekintve az elmúlt pár hétre, azt mondhatom, hogy egy nagyszerő segítő. Zoli volt az, aki megismertetett egy csodás lélekkel: Önmagammal. Fájdalmas felismerések útján jutottam el odáig, hogy az életemben én magam kell, hogy a legfontosabb legyek és ne akarjak másoknak megfelelni.
Zoli segítségével megláttam-megszerettem magamban azt a csodás lelket, aki mindig is voltam.
Hálás vagyok Neked mindenért,amit Tőled kaptam!
Szeretettel: Adri



Név: Madarász Éva

Kedves Zoli!
Nagy feladat szavakba foglalni, azt amit kaptam Tőled! Azzal, hogy felnyitottad a szemem, egy kulcsot adtál a kezembe, amivel a magam által lezárt kapukat kinyithatom. Így végre a saját utamat járhatom, ezzel példát mutatva a gyermekeimnek, és a hozzám közelállóknak. Köszönöm, hogy végigkísértél a felismeréseimen, hogy segítettél megtalálnom a bennem lévő erőt, amihez mindig fordulhatok!
Öleléssel:
Vica


Név: Onozó Éva

Kedves Zoli!
Sokáig kerestem a megfelelő szavakat, melyek megközelítően visszaadhatják azt, amit Tőled kaptam. Talán sikerült őket megtalálnom.
Köszönöm Neked, hogy bár fájdalmas tapasztalások árán, de megmutattad nekem mi az, amin változtatnom kell, hogy egy teljes életet tudjak élni. Köszönöm, hogy így tudsz kérdezni :-) Köszönöm, hogy elindítottál az öngyógyítás folyamatán, hisz tudom, hogy Te a Kéz vagy, aki megmutatja az Irányt, de az Úton nekem kell lépkednem, és mint tudjuk, az Út tesz boldoggá :-)
Köszönöm, hogy Létezel, és köszönöm Magamnak is, hogy éltem a Lehetőséggel! Mert ez így van jól! :-)
Szeretettel: Évi


Név: S. A.

Kedves Zoli!
Köszönöm, hogy megmutattad az utat. Járni nekem kell rajta, de Te mutattad az irányt.
Akkor most elköszönök, mert elindultam!
Minden jót! Anita


Név: Malatinszki Éva

Sorsom úgy hozta, hogy nem régen találkoztam Zolival. Éreztem, később tudtam, hogy segíteni fog Nekem. őszintén, először fájt, de ahogy telt az idő, a feladatok jöttek, jönnek a mai napig is, és megoldásuk könnyebben megy. „Lélekegyensúly” ez a kulcsszó, ha megvan, és ebből senki és semmi nem tud kibillenteni, akkor minden gond, baj feladatnak tőnik, amit meg kell oldani. Számomra Zoli ebben nagyon sokat segített. Gondolatai, mondatai a mindennapi életemben sokszor visszacsengnek a mai napig. Elismerésem és hálás köszönetem Kedves Zoli!
További sok sikert: Évi


Név: juhászné Anikó

Kedves Zoli,amióta meg ismertelek,tudom,hogy nagy lélek vagy,és nagy szíved van!A barátságod számomra megtiszteltetés!Csak annyit kérek tőled,maradj az aki vagy,lássál a sorok mögé,a lelkek megnyílnak előtted!Csináld,ez a dolgod!Az emberek szomjazzák az információt!Mindenben számíthatsz a segítségemre!Köszönöm,hogy vagy,és köszönöm,hogy a barátom vagy!
Szeretettel ölellek!Ancsi


Név: Almási Mária

Ebben az életben, nem régen ismerem Zolit. Az első pillanattól nagy bizalommal voltam/ vagyok felé. Munkájában megbízható és jó szakember. Örülök, hogy ismerhetem és (talán) a barátomnak mondhatom. Remélem, hogy sok emberhez eljut az információ, hogy Zoli tud segíteni a bajban! Ebben ahol tudok segítek neki, mert megérdemli! Köszönöm, hogy itt vagy közöttünk! Szeretettel ölellek! Marcsi

 
Név:*
E-mail:*
Üzenet:*
Ellenörző kód  
Ellenőrző kód:*
 


A Germán Gyógytudománnyal® kapcsolatos cikkek a germangyogytudomany.hu
oldalról lettek átvéve, a tulajdonos engedélyével.

Különprogramok

     Az állatkísérletek
     Tüdő
     Csont(ok) ÉBK
     AIDS
     Nyelőcső-sejtsz.
     Leukémia
     Epilepszia
     Cukorbetegség
     Neurodermatitis
     Fájdalmak
     Hormonok
     Szív
     Bulimia
     Diabetes
     Hodgkin-kór
     Petefészek
     Vese
     Mellrák
     A bőr elvált.
     Prosztata karcinóma
     Bélrák
     Máj karcinóma
     Emlő tejcsatornái
     Szívburok ÉBK
     Melanóma, bőrrák
     Hasnyálmirigy
     Asztma

Terápiák, gyógyulások,
sikertörténetei



Elérhetőségek:

Személyesen Szegeden

Vidékieknek vagy

külföldön élőknek

SkyPe segítségével

+36-20/33-89-891

fitor.zoltan@gmail.com

facebook.com/lelekegyensuly


LAPOZZON BELE!
(KATTINTSON A KÉPRE)

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie...
   
FITOR ZOLTÁN
    Germán Gyógytudomány
Az élet egyetlen esély – vedd komolyan! (Teréz anya)
  Bejelentkezés:
Tel.+36-20/3389-891