Nyitólap

   Magamról

   Amiben segítek

  Germán Gyógytudomány Workshop (Műhelymunka) 2023 Szeged

   Vélemények

   Galéria

   Árak

   Akik nálam jártak

   Kapcsolat

   Ajánlom őket

   Videó csatorna

   Youtube

   Facebook

   Email küldése


Fitor Zoltán

Germán Gyógytudomány
Ismeretterjesztő, Bio-logikus tanácsadó

Megértés terápia

Inverz terápia

Lélekterápia

2022. október 26. frissítve

A petefészek „Értelmes Biológiai Különprogramja”

petefeszek

Értelmes biológiai különprogram egy elsődleges Hameri Góccal

(DHS = nagyon súlyos, hirtelen fellépő, drámai hatású és magányosan átélt súlyos lelki traumát okozó megrázkódtatás)

Egy 50 éves beteg hölgy alhasi panaszok miatt felkereste nőgyógyászát. Ez az „alternatív nőgyógyász” ultrahang vizsgálat alapján „petevezeték-karcinómát (rákos daganatot) vagy még ennél is rosszabbat” diagnosztizált.

Kikérték a véleményemet, mire azt mondtam, hogy az egy petefészek ciszta. Megállapodtunk abban, hogy készítenek egy koponya- és medence CT-t. A nőgyógyász erősen hitt abban, hogy rosszindulatú folyamat zajlik, és hogy azonnali műtétet javasolt.

A koponya-CT ismeretében fogadtam volna vele bármilyen összegben, hogy a hölgynek induráló (keményedő) petefészek cisztája van.

{gallery}kulonprogram{/gallery}

DHS: Erről a hölgy nem szívesen akart beszélni. Ezt el kell fogadnunk. 
Tüneti megnyilvánulás: a konfliktus-aktív fázisban az elszenvedett konfliktus előidézett egy petefészek nekrózist (szövet elhalást), ezt a folyamatot azonban általában nem veszik észre, hacsak a petefészek szövete nem kerül egy hisztológus mikroszkópja alá. Ezáltal csökken az ösztrogén hormon kiválasztása és így amenorrhoea (a menstruáció kimaradása) alakulhat ki. 
Konfliktustartalom:

  1. Veszteség-konfliktus (gyerek, szülő, férj, barát, állat) elhalálozása vagy elvesztése által
  2. Ocsmány, félig nemi konfliktus férfival (de lehet egy nagyon férfias nővel is)

Biológiai értelme: az ösztrogén termelésének fokozása a nő fiatalosabbá tételének, a jobb peteérés, és egy sokkal gyorsabb teherbe esés érdekében. 
A biológiai értelem csak a gyógyulási fázis végén ér célba.  

Néhány hónap múlva a betegnek az volt az érzése, hogy alhasának átmérője megnövekedett. Valami ott „alul” nem volt rendben nála és – mint mondta, ismét elment a nőgyógyász orvosához. Határozott véleményem meggyőzte őt arról, hogy ebben a cisztában már elindult a megkeményedési folyamat és a hölgy úgy döntött, hogy még vár 2 vagy 3 hónapot, mert megígértem neki, hogy nem fog történni semmi és ha kell, a műtétre még később is sor kerülhet. A hölgy időközben már egy 5 hónapos kismamának nézett ki. A ciszta időközben gyerekfej nagyságúra nőtt. 
Mivel azonban láttam, hogy a ciszta indurációja a végéhez közeledett, azt mondtam neki, hogy mostantól minden hónapban 2 évvel fiatalabbnak fog látszani. Ezt kíváncsian próbálta ki, ezért még 3 hónapot várt a műtéttel. Ezek után már senkit nem engedett a hasához nyúlni. 
Már további 3 hónap elteltével azt mondogatták neki: Milyen jól nézel ki! Még egy hónap múlva: „Milyen fiatalos lettél!” Mire ő azt válaszolta: „Ezt előre megjósolta nekem az orvosom.” Azok, akik nem ismerték, mindannyian 20 és 25 évesnek nézték, persze jobban járt, ha „nem beszélt”, mert a hanghordozása maradt a régi.  

Hogy zajlik a gyógyulási fázis
Nos, a gyógyulási fázisban az elhalt szövetek helyére új szövetek épülnek és mivel a petefészek gyakorlatilag nem tokozódik be, különböző nagyságú petefészekciszták alakulnak ki melyek először folyadékkal telítődnek, majd később megkeményednek, vagyis a szervezet pótolja belül a szöveteket. 
A gyógyulási fázis elején a petefészek ciszta a környező szervekbe kapaszkodik saját vérellátásának biztosítása céljából, ezt azonban tévesen „invazív növekedésnek” diagnosztizálták.
Amint a cisztában kifejlődik saját vérellátása, leválik a szomszédos szervekről. A ciszta immáron egy kemény, érdes felületű tokot képez maga köré, és így sebészi úton könnyedén eltávolítható, ha mechanikailag zavaró az ottléte. Ez az egész folyamat 9 hónapig tart, mint egy terhesség és a megkeményedett ciszta ettől kezdve már szexuális hormont termel.

Különösen érdekes jelenségnek vagyunk tanúi a tankönyvek szerint folyamatosan ösztrogént termelő ún. endometriosis esetében, amire eddig még nem találtak magyarázatot. Ezt egy petefészek ciszta fakadása okozza (szindrómánál fordul elő gyakran), amely során a már újraépített szilárd szövetek a hasüregben szétszóródnak és letapadnak. Itt egyesével növekedésnek indulnak, úgy, ahogy régen az „áttétet” képzeltük el és újabb kis petefészek cisztákat képeznek a bennük rejlő 9 hónapos sejtosztódási erő alapján, majd mint említettem, ösztrogéntermelésnek indulnak. A Germán Gyógytudománnyal® kapcsolatos cikkek a germangyogytudomany.hu
oldalról lettek átvéve, a tulajdonos engedélyével.

Különprogramok

     Az állatkísérletek
     Tüdő
     Csont(ok) ÉBK
     AIDS
     Nyelőcső-sejtsz.
     Leukémia
     Epilepszia
     Cukorbetegség
     Neurodermatitis
     Fájdalmak
     Hormonok
     Szív
     Bulimia
     Diabetes
     Hodgkin-kór
     Petefészek
     Vese
     Mellrák
     A bőr elvált.
     Prosztata karcinóma
     Bélrák
     Máj karcinóma
     Emlő tejcsatornái
     Szívburok ÉBK
     Melanóma, bőrrák
     Hasnyálmirigy
     Asztma

Terápiák, gyógyulások,
sikertörténeteiElérhetőségek:

Személyesen Szegeden

Vidékieknek vagy

külföldön élőknek

SkyPe segítségével

+36-20/33-89-891

fitor.zoltan@gmail.com

facebook.com/lelekegyensuly


LAPOZZON BELE!
(KATTINTSON A KÉPRE)

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie...
   
FITOR ZOLTÁN
    Germán Gyógytudomány
Nem könnyû nevetni és feszültnek lenni egy idõben.
  Bejelentkezés:
Tel.+36-20/3389-891