Nyitólap

   Magamról

   Amiben segítek

  Germán Gyógytudomány Workshop (Műhelymunka) 2023 Szeged

   Vélemények

   Galéria

   Árak

   Akik nálam jártak

   Kapcsolat

   Ajánlom őket

   Videó csatorna

   Youtube

   Facebook

   Email küldése


Fitor Zoltán

Germán Gyógytudomány
Ismeretterjesztő, Bio-logikus tanácsadó

Megértés terápia

Inverz terápia

Lélekterápia

2022. október 26. frissítve

Az emlő tejcsatornái (ductus lactiferi) – Értelmes Biológiai Különprogram - ÉBK

emlo emlo2

„Mecki”-t a kecskét véletlenül fedeztük fel, amikor a kutyák elől egy vízcsőbe menekült, ahonnan mi később kimentettük. Miután örökké mekegett, a Mecki keresztnevet kapta.

 

DHS (Dirk Hamer-szindróma):
Mecki gidáit levágták. Ettől valószínűleg egy nagy el-/eválasztási-konfliktust szenvedett el, mint minden kecske vagy tehén – és mint minden nő, ha elveszíti gyermekét.

Megnyilvánulás:
A konfliktus aktív fázisban (KA-fázis) lapos bőrfekélyek képződnek a tejutakben, tehát olyan szövethibák, melyek szabad szemmel nem láthatók. Mindeközben teljesen reálisan kell elképzelnünk a folyamatot, mintha ezeket az egyedeket gyantával egymáshoz ragasztanánk, és minden egyes elválasztásnál kiszakadna egy darab bőr a legfelső bőrrétegből, ahogy ezt a szokásos módon, betegségképben a maradék bőrön látjuk neurodermitis esetén. A bőr durva tapintású, sápadt, rossz vérellátású, hideg. A bőr érzékenysége egyre inkább korlátozott. A páciens keveset, vagy semmit sem érez. Ezen kívül a rövidtávú-emlékezet zavarai lépnek fel (pl. az anyaállatok nem ismerik fel kicsinyüket).

Konfliktustartalom:
El-/leválasztási-konfliktus, a testi kontaktus megszakítása. Az anyához-, nyájhoz-, családhoz-, barátokhoz fűződő kapcsolat elvesztése.

Biológiai értelmezés:
A bőr lemezes sejtrétegéhez, a felhámhoz (epithelium) kötött érzékenység leépülésével az anya, a gyermek vagy a partner átmeneti elfelejtése. A tejutak fekélyes történései, rövid ideig tartó konfliktus esetén, a konfliktus aktív fázisban (KA-fázis) tulajdonképpen nem láthatóak. Hosszantartó konfliktuskor mindenesetre egy ún. összeaszalódott / cirrózisos csomó alakul ki a mellbimbó behúzódásával, ami olykor a mammográfián látható, és amit tévesen ráknak diagnosztizálnak. Az akadémiai orvoslásban ez teszi ki az ún. mellrákok 70 %-át.

Azért, hogy Mecki ne legyen olyan egyedül, vásároltunk neki társaságot, egy fiatal kis kecskét. Már röviddel később elválaszthatatlanok voltak. Ez kellett, hogy Mecki számára az el-/leválasztási konfliktus megoldása legyen, mert a bal tőgye óriás nagyra növekedett (MK-fázis). Ez nem jelent mást, mint hogy a tejcsatornákban, melyek korábban fekélyesek voltak, most egy megoldási-, illetve gyógyulásos eldagadás (torlódás) zajlik, ami ebben a formában biológiailag nincs bekalkulálva, hiszen normális körülmények között (a fiatal állat) a gida a tejet kiszopná. Azoknál a nőknél pl., akik már nem szoptatnak, ugyan tej nem, viszont sebváladék még képződik, mely nem tud hova elfolyni, így meggyűlik a mell, forró, tűzvörös lesz, és rövid időn belül megduzzad. Tehát, ha a mell / emlő (tőgy) meggyűlik, az már mindig a megoldást követő fázis (MK-fázis).

Hívtunk egy kecskepásztort, akinek 3 hónapon keresztül minden 3. nap üresre kellett fejnie a tőgyet. Ezután a tejcsatornából kiinduló, tejcsatorna-fekélyes-„karcinóma” felszívódott. A tej egyébként ízletes volt, mint a normális kecsketej.

Ennek a fekélynek a gyógyulását a MK-fázisban RÁK-nak nevezni, nos, ez egyike volt az akadémiai orvoslás legidiótább butaságainak, mely ezt úgy definiálta, hogy a sejtek osztódása rosszindulatú. Eltekintve attól, hogy az Értelmes Biológiai Különprogramok soha nem lehetnek „rosszindulatúak”, a tejcsatorna-fekély ilyen, a sejtek osztódásával megvalósuló gyógyulási folyamata (pont mely által a fekélyt ismét szét kellene oszlatni) teljességgel lehetetlen, hogy rosszindulatú legyen. A nők 70%-ából, akiknél a MK-fázisban a tejcsatornából kiinduló tejcsatorna-fekélyt diagnosztizálják, ma már egynek sem kellene meghalnia. Kemóra sem és sugárkezelésre sem lenne szükségük. A mellüket sem kellene amputálni.

Komplikációk csak egy egyidejűleg jelentkező szindróma esetén lépnek fel, melyek azonban a „menekültségi-konfliktus” megoldásával kordában tarthatók.
Az asszonyoknál alapvetően nem úgy van, mint ahogy a mi mélyen tisztelt Szent Mecki "kecske ő lordságunknál", hogy a tőgyén egy emlő van bedagadva, és azt egyszerűen lefejik.

Igaz, egy nő esetében is meg lehet ugyanezt tenni, hogy a mellet kifejik (tejpumpa).Ha az egész tőgyből egy emlő van megduzzadva, akkor ezt „negyed-fájás”-nak nevezik. Az állattartónak ilyenkor heteken át gondosan a tőgynek ezt a negyedét kell üresre fejnie. Ez – mivel a tehenektől majdnem mindig elveszik a borjút – nagyon gyakran előfordul. Soha nincsenek komoly komplikációk, mert minden tenyésztő jól ismeri a jelenséget.A Germán Gyógytudománnyal® kapcsolatos cikkek a germangyogytudomany.hu
oldalról lettek átvéve, a tulajdonos engedélyével.

Különprogramok

     Az állatkísérletek
     Tüdő
     Csont(ok) ÉBK
     AIDS
     Nyelőcső-sejtsz.
     Leukémia
     Epilepszia
     Cukorbetegség
     Neurodermatitis
     Fájdalmak
     Hormonok
     Szív
     Bulimia
     Diabetes
     Hodgkin-kór
     Petefészek
     Vese
     Mellrák
     A bőr elvált.
     Prosztata karcinóma
     Bélrák
     Máj karcinóma
     Emlő tejcsatornái
     Szívburok ÉBK
     Melanóma, bőrrák
     Hasnyálmirigy
     Asztma

Terápiák, gyógyulások,
sikertörténeteiElérhetőségek:

Személyesen Szegeden

Vidékieknek vagy

külföldön élőknek

SkyPe segítségével

+36-20/33-89-891

fitor.zoltan@gmail.com

facebook.com/lelekegyensuly


LAPOZZON BELE!
(KATTINTSON A KÉPRE)

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie...
   
FITOR ZOLTÁN
    Germán Gyógytudomány
Aki nem tud gyakran és szívbõl nevetni, annak halott a lelke. (Szufi bölcsesség)
  Bejelentkezés:
Tel.+36-20/3389-891