Nyitólap

   Magamról

   Amiben segítek

  Germán Gyógytudomány Workshop (Műhelymunka) 2023 Szeged

   Vélemények

   Galéria

   Árak

   Akik nálam jártak

   Kapcsolat

   Ajánlom őket

   Videó csatorna

   Youtube

   Facebook

   Email küldése


Fitor Zoltán

Germán Gyógytudomány
Ismeretterjesztő, Bio-logikus tanácsadó

Megértés terápia

Inverz terápia

Lélekterápia

2022. október 26. frissítve

Csont(ok) ÉBK

csontokEgy jobb kezes (jobbkezes) (JK) fiú tanuló elvesztette az Ifjúsági Teniszklub Bajnokságának záró meccsét egy vetélytársa ellen, akit egyébként mindig legyőzött. „Hollófekete” napja volt, semmi nem sikerült neki. Alacsonyabb rendőnek érezte magát, és az önértékelése porig volt rombolva.

 

DHS (Dirk Hamer-szindróma):
Ez a konkurens elleni torna teljesen váratlanul érte, szó szerint a „rossz lábon, ez esetben a partner-térden kapott találatot”.

Megnyilvánulás:
Senki nem vette észre, hogy ez a sportolói önértékelésvesztés az elkövetkező időben a térd (sípcsont-fej [tibia] és combcsont-fej [femur]) csontszöveteit feloldja (inkább leépíti)  (ostolysis), mert a csontváz minden részének van egy speciális önértékelés-vesztési-konfliktusa . A térdé pl. = a sportosság hiánya.
Sőt a tartós stressztől (sympathicotonia / szimpatikotónia) különösen jó volt a teniszben, és a következő szezon végén megnyerte a visszavágót a konkurense ellen. Onnantól kezdve azonban problémái voltak a jobb térdével.

Konfliktustartalom: Osteolysis  (csontszövet-feloldódás = csontritkulás = mészhiányos lyukak a csontban (decalcinatio). Térdterület-osteolysis a sportolói önértékelés-vesztés miatt, pl. „ Ha gyorsabb lettem volna, akkor megnyerhettem volna a tenisztornát”. Amikor 4 héttel később a nagynénjével, egy orvosnővel eljött hozzám, nem lehetett nem észrevenni, hogy a térd az ízület felett és alatt a térd teljes egészében be volt dagadva – gyógyulási fázis (MK-fázis). Természetesen a páciens önleértékelési konfliktusa a megnyert visszavágó meccsnek köszönhetően megoldódott. Onnantól számítva az, hogy fájt a térd, nekem, aki korábban a Heidelbergi Egyetemi Klinika fürdőrészlegét vezette, egy normális esetnek számított: Mi ezt „akut ízületi rheumatismus” –nak neveztük. Az ilyen eseteket a környező gyógyhelyekre utaltuk be, ahol a pácienseknek 3-4 hónapig nyugodtan feküdniük kellett. Ha patológiás törésekről volt szó – ahogy ebben az esetben is -, gipszsínt kaptak, hogy az ízület nyugalmi állapota biztosított legyen. A pácienseknek ez unalmas dolog volt. Azonban soha nem halt meg egy páciensünk se. Később aztán a térdet lassan újra mozgatni kellett. Nagyon sok sportoló (futók, teniszezők, focisták, kézilabdások stb.) a karrierje nagy része alatt dagadt térddel küszködik. Minden alkalommal, amikor egy nagy győzelmet érnek el, az eldagadás és a fájdalmak erősödnek (gyógyulási fázis = fájdalmak), és egy nagy vereség után (pl. döntő elvesztése) látszólag ismét minden „jobb” lesz (konfliktus aktív fázis [ca-fázis]=KA-fázis). Ha ez egy tünetcsoporttal is együtt jár, a gyógyulási folyamat jelentősen „rosszabbodik”. Ahogy már említettük ezt korábban „akut ízületi rheumatismus” –nak nevezték.

Biológiai értelmezés: A csont megerősítése, mely erősebb lesz, mint korábban volt.

Ma a térdet tudatlan módon pungálják, ezáltal az újonnan képződött csontszövet (callus beszüremíti(involválja) a környező lágy részeket, –  és csontrák (osteosarcoma) keletkezik, melyet rögtön kemoval és morfiummal, vagy amputációval „gyógyítanak”. A halálozás csontrák esetén ijesztően magas: 90 % feletti. Természetesen a páciensek míg a kemot kapják, leukémiásak is lesznek. De a leukémia is egy Értelmes Biológiai Különprogram 2. fázisa (gyógyulási fázis) – a csontritkulás (osteolysis) után. Nem önálló betegség, hanem egy előrelátható csontvelő-depresszió-fázis gyógyulási folyamata. Minden leukémiás fázist megelőz egy vészes fehérvérsejt-hiány-fázis (leukopenia / neutropenia). A leukémia előtti vészes fehérvérsejt hiányos fázis megegyezik a önleértékelési konfliktus aktív fázisával, és a csontszövet-feloldódással (csontleépüléssel /osteolysis) a szervi területen. A konfliktusmegoldással (CL = conflictolyse) (KM) az addig betegeskedő fehér- és vörösvértestek vérképzése (haematopoesis / - genese) újra lendületet vesz. A fehéreké (leukociták) nagyon gyorsan, a vöröseké (eritrociták és trombociták) 3-8 hét késéssel. Ezt nevezzük „késlekedő vörösvértest (erythropoesis=vörösvértestek képzése)  képzésnek” . A „leukémia” tünetcsoport nem csak kizárólag egy Értelmes Biológiai Különprogram önleértékelési konfliktusból eredő gyógyulási fázisa után fordul elő, hanem a csontvelő atombomba-támadás vagy atombaleset (Hirosima, Nagasaki, Csernobil) miatti besugárzása után is a csontvelő helyreállítására irányuló kísérlet jeleként a „leukémia” tünetcsoportot figyelhetjük meg.

Függelék: Miután 1986-ban hatósági csalással bevonták az orvosi engedélyem, a bíróságon bűntető ügyet kreáltak ebből az esetből. „Kezelés - engedély nélkül.”.
Mindeközben én a fiatalembernek, pusztán orvosi felelősségtudatból, jóindulattal és térítésmentesen egy gipszsínt helyeztem fel azért, hogy a térdtörésével sínbe helyezett lábbal térhessen vissza Észak-Németországba, ahol másnap bement a klinikára. Ha ezt nem tettem volna meg, akkor a fenti vádat megfordítva, „elmulasztott segítségnyújtással” vádoltak volna meg.

A későbbi tárgyaláson a gipszsín tárgyi bizonyítékként / corpus delicti feküdt a bírói pulpituson. A bíró úgy döntött: semmit nem lett volna szabad tennem annak ellenére, hogy ő nagyon pontosan tudta, a Germán Új Medicina helyes, és hogy egy bizonyos vallási közösség már 1984 óta alkalmazta.
Ez volt a híres gipszsín-esetA Germán Gyógytudománnyal® kapcsolatos cikkek a germangyogytudomany.hu
oldalról lettek átvéve, a tulajdonos engedélyével.

Különprogramok

     Az állatkísérletek
     Tüdő
     Csont(ok) ÉBK
     AIDS
     Nyelőcső-sejtsz.
     Leukémia
     Epilepszia
     Cukorbetegség
     Neurodermatitis
     Fájdalmak
     Hormonok
     Szív
     Bulimia
     Diabetes
     Hodgkin-kór
     Petefészek
     Vese
     Mellrák
     A bőr elvált.
     Prosztata karcinóma
     Bélrák
     Máj karcinóma
     Emlő tejcsatornái
     Szívburok ÉBK
     Melanóma, bőrrák
     Hasnyálmirigy
     Asztma

Terápiák, gyógyulások,
sikertörténeteiElérhetőségek:

Személyesen Szegeden

Vidékieknek vagy

külföldön élőknek

SkyPe segítségével

+36-20/33-89-891

fitor.zoltan@gmail.com

facebook.com/lelekegyensuly


LAPOZZON BELE!
(KATTINTSON A KÉPRE)

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie...
   
FITOR ZOLTÁN
    Germán Gyógytudomány
Ha megpróbálod megérteni még reményekhez és félelmekhez kötött belsõ elmédet – az meghosszabbítja a rabságot. (Buddha)
  Bejelentkezés:
Tel.+36-20/3389-891