Nyitólap

   Magamról

   Amiben segítek

  Germán Gyógytudomány Workshop (Műhelymunka) 2023 Szeged

   Vélemények

   Galéria

   Árak

   Akik nálam jártak

   Kapcsolat

   Ajánlom őket

   Videó csatorna

   Youtube

   Facebook

   Email küldése


Fitor Zoltán

Germán Gyógytudomány
Ismeretterjesztő, Bio-logikus tanácsadó

Megértés terápia

Inverz terápia

Lélekterápia

2022. október 26. frissítve

Melanóma / bőrrák ÉBK

melanoma melanoma2

Egy jobb kezes (JK) női páciensnek két tumor volt a bal mellében; egy már régóta fennálló, az édesanyjával folytatott régi, ma is tartó vita miatti, és egy új, a gyermek apja ellen folytatott apasági per-konfliktusa miatt. A gyermek féléves volt, akit szoptatott, hiszen bőven volt teje, és e téren nem is történhetett baj, amíg nem tett butaságokat.

Miután eljött a Germán Új Medicinához (GNM), abban reménykedett, hogy ha véget ér az apasági per, megoldódik a konfliktus, és ugyanúgy édesanyjával is. Egy évig minden jól ment, aztán talált magának egy barátot.

Egy este elment hozzá a gyerekével együtt, hogy vele aludjon. Amikor a barátja észrevette a két csomót a mellében, melyekről nem szólt neki, dühbe gurult, és elkezdett ordítani.

 

DHS (Dirk Hamer-szindróma): 
„Te mocskos csaló, rá akarsz szedni, hiszen rákos vagy, fúj undorító, ez fertőz. Azonnal szedd a sátorfád a kölyköddel együtt.”
Majd gondolkodás nélkül félig felöltözve, gyerekével együtt kidobta őt a lakásból.
Ilyen megaláztatást még soha nem élt át a büszke asszony. A hidegtől és szégyentől reszketve a lépcsőházban öltözött fel, karjára vette síró gyerekét, és egy kilométert gyalogolt a következő taxi-standig a hideg éjszakában.

Megnyilvánulás: Röviddel ezután a bal mell két csomóján egy melanóma nőtt, annak a jele, hogy mostantól eltorzítottnak érezte magát ennek a DHS-nek köszönhetően, holott előtte másfél évig problémamentesen élt a melldaganattal, és közben kiválóan tudta szoptatni gyermekét.

Konfliktustartalom: Beszennyezettségi-konfliktus. (a táblázatban: bemocskoltsági konfliktus) Tisztességében megsértve, az elcsúfítottság vagy eltorzítottság konfliktusának érzésével.

Biológiai értelmezés: A régi irha (corium)-bőrréteg, tehát a bőr középső rétegének megszilárdulása, fejlődéstörténetileg, amikor még nem volt meg a felette lévő lemezes sejtréteg. A melanóma az alsó bőrréteg mirigyes tumora (a kisagy által vezérelt).
A konfliktusaktív-fázisban növekszik.

A gyógyulási (MK) fázisban a melanóma gümőkórosan (gombák, mycobaktériumok vagy baktériumok segítsége által tuberkulotikus elsajtosodás útján elbomlik –   miközben a külső bőrrétegen semmi nem látszik, azaz a külső bőr sértetlen marad, és alatta feloszlik a melanóma. Ha kifelé nyitott, akkor bűzlő, gümőkóros (tuberkulotikus)-elsajtosodással, úgynevezett nyílt bőr-TBC-re =  leprára hasonlítva bomlik el. A mykobaktériumok ugyanilyenek. Sajnos sok ember van, akinek már nincs ilyen baktérium a szervezetében. Azt kell mondani – sajnos, mert ha pl. pajzsmirigy-karcinómájuk van, melyet a megoldási fázisban aztán már nem lehet lebontani, mert nincsenek mykobaktériumok, akkor a sebészt kell segítségül hívni, hogy elvégezze azt, amit korábban az anyatermészet maga tett meg.

Gyakorlatilag az úgynevezett mirigyes mellrák  is begyűrődött irha (corium)-bőrréteg, és gyakorlatilag egy melanoma.
Ameddig a csomót egy próbavétellel nem nyitják meg, addig az egy ártalmatlan TBC tbc-s elsajtosodással – (mindenestre csak akkor, ha jelen vannak a mykobaktériumok) – lebomlik, és csak egy üreg marad vissza.

Ha nincsenek mykobaktériumok, akkor megmarad a csomó. Egyébként az ózonrétegnek és a napsütésnek a bőrrákhoz / melanómához semmi köze sincs, sokkal inkább van a hisztériának, hogy a napsütés bőrrákot váltana ki. Ha minden embert, akik pl. egy uszodában békésen napoznak, pontosan megvizsgálnak, akkor minden másodiknál találnak egy pigment-foltocskát, melyet „szabad mérlegeléssel kiválasztva, rosszindulatúnak” lehet nyilvánítani. A pánik megteszi a többit, és akkor így hangzik: „Nézzétek, a pigment folt nő … melanóma – rögtön tudtuk.” A valóságban a páciens ekkor ott elcsúfítottnak / eltorzítottnak vagy beszennyezettnek érzi magát.A Germán Gyógytudománnyal® kapcsolatos cikkek a germangyogytudomany.hu
oldalról lettek átvéve, a tulajdonos engedélyével.

Különprogramok

     Az állatkísérletek
     Tüdő
     Csont(ok) ÉBK
     AIDS
     Nyelőcső-sejtsz.
     Leukémia
     Epilepszia
     Cukorbetegség
     Neurodermatitis
     Fájdalmak
     Hormonok
     Szív
     Bulimia
     Diabetes
     Hodgkin-kór
     Petefészek
     Vese
     Mellrák
     A bőr elvált.
     Prosztata karcinóma
     Bélrák
     Máj karcinóma
     Emlő tejcsatornái
     Szívburok ÉBK
     Melanóma, bőrrák
     Hasnyálmirigy
     Asztma

Terápiák, gyógyulások,
sikertörténeteiElérhetőségek:

Személyesen Szegeden

Vidékieknek vagy

külföldön élőknek

SkyPe segítségével

+36-20/33-89-891

fitor.zoltan@gmail.com

facebook.com/lelekegyensuly


LAPOZZON BELE!
(KATTINTSON A KÉPRE)

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie...
   
FITOR ZOLTÁN
    Germán Gyógytudomány
A múlt már elmúlt. A ma egy új lehetõség és most van. (M. Picon)
  Bejelentkezés:
Tel.+36-20/3389-891