Nyitólap

   Magamról

   Amiben segítek

  Germán Gyógytudomány Workshop (Műhelymunka) 2023 Szeged

   Vélemények

   Galéria

   Árak

   Akik nálam jártak

   Kapcsolat

   Ajánlom őket

   Videó csatorna

   Youtube

   Facebook

   Email küldése


Fitor Zoltán

Germán Gyógytudomány
Ismeretterjesztő, Bio-logikus tanácsadó

Megértés terápia

Inverz terápia

Lélekterápia

2022. október 26. frissítve

A tüdő funkcionális szövetének kerek, körülírható góca – Értelmes Biológiai Különprogram

tudo        tudo2

Nem ritka, hogy a páciensek már az olyan diagnózisok hallatán, mint: „Önnek rákja van” vagy „Önnek már csak 3 hónapja van hátra” elszenvednek egy…

DHS-t (Dirk Hamer-szindróma), egy halálfélelmi-pánikkonfliktust, saját magukra vonatkoztatva. A páciens ettől kezdve éjjel-nappal arra gondol, hogy hamarosan meg kell halnia. Nem tud többé aludni, enni, rohamosan veszít a súlyából, és csak a halálra gondol.

Megnyilvánulás:

A DHS megjelenésétől a tüdő funkcionális szövetében ún. kerek, körülírható gócok (lapos vagy gömbölyű) növekednek, melyek - a konfliktus intenzitásának függvényében – lassan vagy gyorsan akár az egész tüdőt kitölthetik. 

Konfliktustartalom:

Halálfélelem. Az ősi konfliktus = egy falat levegő, melyet nem lehet „megemészteni”. A páciens a tudatalattijában arra gondol, hogy nem kap több levegőt (illetve oxigént), és ezáltal meg fog fulladni. Az oxigén kvázi maga a falat levegő, amelyre sürgősen áhítozik a páciens, és amiért annyira aggódik, hogy nem fogja megkapni.

Biológiai értelme:

Mivel a tüdő-léghólyagocskák (aveoli pulmonis) mint egykori bélszövetek mind az oxigén felvételében, mind a szén-dioxid kiválasztásában részt vesznek, ezért a tüdő funkcionális szövetének rákja nem más, mint a szervezet arra irányuló kísérlete, hogy minél több lélegző szövettel több oxigént vegyen fel és szén-dioxidot válasszon ki. Az ősszájban mindig a jobb oldalon történik a bekebelezés és a bal oldalon a kiválasztás. Tehát a cél a „levegő falat”
megszerzése (jobb oldali tüdőlebeny), vagy a szén-dioxid kiválasztása (bal oldali tüdőlebeny). Az agytörzsi idegbeidegződésnél mindig a jobb oldalon láthatjuk a „falat bekebelezését” és a bal oldalon a „bélsár kiválasztását”.

A tüdő két lebenye az ősszájhoz kapcsolódó kiegészítő képződmény.  

Ui: Halálfélelem egy másik emberre vagy egy állatra vonatkoztatva is kialakulhat, ebben az esetben csak egy körülírható góc képződik a tüdőben.
Ha a páciensnek sikerül (pl. a Germán Gyógytudomány megértése által) a halálfélelem-konfliktusát megoldania, akkor megkönnyebbül és átkerül a konfliktusmegoldást követő fázisba (MK-fázis). Ha a betegnek szerencséje van és volt a szervezetében még a DHS előtt mycobaktérium (TBC-baktérium), akkor beindul a tuberkulózis, amely láz, éjszakai izzadás és extrém fáradtság mellett a tüdő funkcionális szövetének kerek, körülírható gócát elbontja. Ha nincs jelen mycobaktérium (TBC), akkor a kompakt tumor csak betokozódik.

Ha a TBC „nyílt”, akkor a páciens sok fehérjét köhög fel. Ezt megfelelő, helyes táplálkozással természetesen pótolnia kell. Ezentúl szigorú ágyban fekvésre van ítélve, nem szabad magát megerőltetnie, különben könnyen beszakadhat egy éppen kifejlődésben lévő tüdőüreg, és légmell (pneumothorax) alakulhat ki.

Tüdőkaverna az egy vagy több körülírható góc megoldási fázisának végén keletkezik. A góc korábbi helyén ún. kaverna, egy üreg marad hátra.

Állítólag 150 évig nem tudták, hogy a tüdő funkcionális szövetének rákja és a tüdő-TBC (gümőkór), ugyanannak az Értelmes Biológiai Különprogramnak része, csak más-más fázisban vannak: kerek, körülírható góc a funkcionális tüdőszövetben = konfliktus-aktív fázis („halálfélelem-konfliktus”); tüdő-TBC = konfliktusmegoldást követő fázis.A Germán Gyógytudománnyal® kapcsolatos cikkek a germangyogytudomany.hu
oldalról lettek átvéve, a tulajdonos engedélyével.

Különprogramok

     Az állatkísérletek
     Tüdő
     Csont(ok) ÉBK
     AIDS
     Nyelőcső-sejtsz.
     Leukémia
     Epilepszia
     Cukorbetegség
     Neurodermatitis
     Fájdalmak
     Hormonok
     Szív
     Bulimia
     Diabetes
     Hodgkin-kór
     Petefészek
     Vese
     Mellrák
     A bőr elvált.
     Prosztata karcinóma
     Bélrák
     Máj karcinóma
     Emlő tejcsatornái
     Szívburok ÉBK
     Melanóma, bőrrák
     Hasnyálmirigy
     Asztma

Terápiák, gyógyulások,
sikertörténeteiElérhetőségek:

Személyesen Szegeden

Vidékieknek vagy

külföldön élőknek

SkyPe segítségével

+36-20/33-89-891

fitor.zoltan@gmail.com

facebook.com/lelekegyensuly


LAPOZZON BELE!
(KATTINTSON A KÉPRE)

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie...
   
FITOR ZOLTÁN
    Germán Gyógytudomány
Ne panaszkodj, hogy hó van a szomszéd háza tetején, mikor a saját küszöböd sem tiszta! (Kung Fu-ce)
  Bejelentkezés:
Tel.+36-20/3389-891