Nyitólap

   Magamról

   Amiben segítek

  Germán Gyógytudomány Workshop (Műhelymunka) 2023 Szeged

   Vélemények

   Galéria

   Árak

   Akik nálam jártak

   Kapcsolat

   Ajánlom őket

   Videó csatorna

   Youtube

   Facebook

   Email küldése


Fitor Zoltán

Germán Gyógytudomány
Ismeretterjesztő, Bio-logikus tanácsadó

Megértés terápia

Inverz terápia

Lélekterápia

2022. október 26. frissítve

Meditáció

  Ahhoz, hogy ráébredjünk, hogy valójában mi a meditáció, első sorban azt kell megértenünk, hogy mi nem azonos a meditációval. Ha felismerünk mindent, ami nem azonos a meditációval, a nélkül jövünk rá az igazságra, hogy direkt mód keresnénk azt.

  Ha bármi iránt figyelmet tanúsítunk, azaz egy adott képre, gondolatra vagy eszmére koncentrálunk, gondolataink zavarossá válnak, ezért folyton azon igyekszünk, hogy a nem odaillő gondolatokat kirekesszük. Tehát ha le akarunk ülni és egy adott szón vagy gondolaton akarunkmeditálni, hogy megértsük azt, tulajdonképpen csupán kirekesztünk. Ez nyilvánvaló, hogy nemmeditáció, mindinkább kirekesztésen alapuló koncentráció.

  A meditáció nem koncentráció, mert a koncentráció kizárási folyamat, koncentráció nemmeditáció, mert minden koncentráció kizárási folyamat. A koncentráció önhipnózis.

  A meditáció számomra maga az élet megértésének folyamatos folyamata. A megértés soha nem tud megvalósulni, ha bármilyen kirekesztés vagy kirekesztési folyamat jelen van.

  A megértés azt jelenti, hogy minden történésnek, érzelmi reakciónak, eseménynek az életünkben pontosan annyi jelentőséget tulajdonítunk, amennyi szükséges, azaz csak tisztán, mindenfajta tudás vagy tapasztalás árnyéka nélkül meglátjuk azt ami „van”.

  A meditáció maga az önismeret, mint állandó folyamat, mely csak az ellenállás nélküli figyelem segítségével valósulhat meg. Ám ha koncentrálok, akkor kirekesztek, tehát ellenállok.

  A meditáció során megjelenő ellentmondásokat nem szabad feloldani, egyszerűen csak meg kell figyelni. Ha a bennünk megjelenő ellentmondást értelmezni vagy megoldani akarjuk, azonnal megjelenik a gondolkodó, azaz megjelenik az elkülönülés, kirekesztés folyamata.

  A meditáció nem a légzéstechnikán múlik, vagy azon, hogy épp az orrunk hegyét vizsgáljuk. Meditációhoz nincs szükség trükkökre, melyektől azt reméljük, hogy átsegítenek minket gondolataink határán.

  Nincs szükség semmiféle hókuszpókuszra, bűvészmutatványra, mert a meditáció nem különöl el az élettől, hisz minden, ami az élet része, az a meditáció része is. Nincs szükség elvonulni, vagy összegyűlni, vagy – urambocsá – vezetni, nincs szükség irányítóra, gurura vagy mesterre, mert minden ilyesfajta törekvés csupán kizárás és elkülönülés. 

 Az élet minden pillanata, maga a tökéletes és folyamatos meditáció.A Germán Gyógytudománnyal® kapcsolatos cikkek a germangyogytudomany.hu
oldalról lettek átvéve, a tulajdonos engedélyével.

Különprogramok

     Az állatkísérletek
     Tüdő
     Csont(ok) ÉBK
     AIDS
     Nyelőcső-sejtsz.
     Leukémia
     Epilepszia
     Cukorbetegség
     Neurodermatitis
     Fájdalmak
     Hormonok
     Szív
     Bulimia
     Diabetes
     Hodgkin-kór
     Petefészek
     Vese
     Mellrák
     A bőr elvált.
     Prosztata karcinóma
     Bélrák
     Máj karcinóma
     Emlő tejcsatornái
     Szívburok ÉBK
     Melanóma, bőrrák
     Hasnyálmirigy
     Asztma

Terápiák, gyógyulások,
sikertörténeteiElérhetőségek:

Személyesen Szegeden

Vidékieknek vagy

külföldön élőknek

SkyPe segítségével

+36-20/33-89-891

fitor.zoltan@gmail.com

facebook.com/lelekegyensuly


LAPOZZON BELE!
(KATTINTSON A KÉPRE)

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie...
   
FITOR ZOLTÁN
    Germán Gyógytudomány
Ne féljünk nagyot lépni, ha ez tûnik szükségesnek. Két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon. (Népi Bölcsesség)
  Bejelentkezés:
Tel.+36-20/3389-891