Nyitólap

   Magamról

   Amiben segítek

  Germán Gyógytudomány Workshop (Műhelymunka) 2023 Szeged

   Vélemények

   Galéria

   Árak

   Akik nálam jártak

   Kapcsolat

   Ajánlom őket

   Videó csatorna

   Youtube

   Facebook

   Email küldése


Fitor Zoltán

Germán Gyógytudomány
Ismeretterjesztő, Bio-logikus tanácsadó

Megértés terápia

Inverz terápia

Lélekterápia

2022. október 26. frissítve

Hasnyálmirigy ÉBK

hasnyalmirigy hasnyalmirigy2

Egy családos női páciensnek 4 közeli hozzátartozó halálát kellett feldolgoznia. Mindegyiknél korábban tudott volt, hogy nem volt remény. Utolsóként keresztapja halt meg, aki megígérte neki, hogy ráhagyja csodaszép antik ládikáját. A nő már előre a helyét is megtalálta a nappaliban.

 

DHS (Dirk Hamer-szindróma):
Amikor azonban keresztapja végrendeletét kihirdették, végül nővére örökölte ezt a ládát. Ez teljesen váratlan „övön aluli ütés” volt számára, hiszen úgy vélte, hogy ezt a „falatot” (a ládikát) már lenyelte, és most, a már bekebelezettnek vélt ládikát, vissza kellett adnia.

Megnyilvánulás: 
Ettől a DHS-től egy hasnyálmirigy-karcinóma fejlődött ki a páciensnél.

Konfliktustartalom:
Bosszúság a család hozzátartozóival, harc a „falatért”; öröklési-konfliktus.

Biológiai értelmezés:
Megnövelt hasnyálmirigynedv-termeléssel a ládikát talán mégiscsak „megemészteni”.

Ui: Éjjel-nappal azon morfondírozott, hogyan is kaphatná meg mégis nővérétől a ládikát. Azonban maga a nővére is boldog volt, hogy örökölte a ládikát.

Ezzel a problémával és a tovább növekedő, közben diagnosztizált hasnyálmirigyrákkal érkezett meg hozzám és barátaimhoz.

A pácienst az akadémiai orvoslással diagnosztizálták, de utána több „GNM”-gyógyítóhoz fordult. A család négy elhalálozott hozzátartozója közül mindegyik másikra „tapintott rá”. Ezeknek „valós konfliktusoknak” kell lenniük, csak a jelentéktelen ládikára nem gondolt egyikük sem. Hiszen az oly nagyon szeretett hozzátartozó elvesztésével összehasonlításban a lényegtelen ládika mellékesnek tűnt. Én rájöttem, hogy csakis egyedül ennek a ládikának az elvesztése az oka annak, hogy ezt teljesen váratlan „övön aluli ütésként” élte meg, csak ez jöhet szóba a DHS okaként. Amint meglett a probléma, tehát a Biológiai Konfliktus, nagyon gyorsan megoldást is találtunk.

Ugyanis úgy adódott, hogy a nővére - akihez egyébként egy nagyon szívélyes viszony fűzte a pácienst - átmenetileg súlyos pénzzavarba került, míg ő jól szituált volt.

Úgy tűnt, hogy a ládika antik értéke max. 8.000,- DEM (akkori német márka) volt. 

A terv így nézett ki.

Következő vasárnap a páciens férjével karöltve meglátogatta nővérét. Ez alkalommal jelentőségteljesen egy 10.000,-DEM-t tartalmazó borítékot tett az asztalra.

Ezután elmesélte nővérének a ládika és a hasnyálmirigyrák történetét. Ekkor felugrott a nővére, miközben a könnyei potyogtak, és a páciens nyakába borulva, könnyeivel küzdve ezt dadogta: „Uram Isten, miért nem mondtad rögtön? Mostantól tiéd a ládika, még ma haza is viheted magaddal, azonnal! Ezt viszont már ő se bírta tovább, és el kezdett bőgni, mint a kastély kutyája, és közben ezt motyogta: „Én is ugyanúgy szeretlek Téged, mint te engem. Tudod, hogy nem vagyok egy irigy ember, de már előre úgy örültem, hogy enyém lesz a láda.  No, jól van, én elfogadom az ajándékod, így megoldódik az én problémám. De most meg kell ígérned, hogy egy szót sem szólsz, erről a hülye borítékról itt az asztalon. Akkor a Te problémád is meg lesz oldva.”

A többi már csak egy szipogás volt.

De most kezdődött a megoldási fázis nehéz szakasza. Szerencsére a páciens nővére nagy lelkesedéssel tanulta a „Germán”-t, így hamarosan ő lett a legszakavatottabb magánorvosa a páciensnek, aki két hónapig nyomta az ágyat, örökké fáradtan a hasnyálmirigy-TBC miatt úgy, hogy a kezét is alig bírta felemelni. Kezdetben magas láza volt. Éjszaka a reggeli órák közelében oly erősen izzadt, hogy kétszer kellett áthúzni az egész ágyat, beleértve a hálóinget is.

Étvágya hamarosan visszatért. Nővére naphosszat ült az ágyánál ápolónőként / orvosként. Teljes egészében elsajátította a „Germán”-t, vigasztalni, motiválni tudta testvérét. És amikor a páciens 4 hónap múlva ismét teljesen egészséges volt, a két testvér még inkább egy szívvé és lélekké kovácsolódott össze.A Germán Gyógytudománnyal® kapcsolatos cikkek a germangyogytudomany.hu
oldalról lettek átvéve, a tulajdonos engedélyével.

Különprogramok

     Az állatkísérletek
     Tüdő
     Csont(ok) ÉBK
     AIDS
     Nyelőcső-sejtsz.
     Leukémia
     Epilepszia
     Cukorbetegség
     Neurodermatitis
     Fájdalmak
     Hormonok
     Szív
     Bulimia
     Diabetes
     Hodgkin-kór
     Petefészek
     Vese
     Mellrák
     A bőr elvált.
     Prosztata karcinóma
     Bélrák
     Máj karcinóma
     Emlő tejcsatornái
     Szívburok ÉBK
     Melanóma, bőrrák
     Hasnyálmirigy
     Asztma

Terápiák, gyógyulások,
sikertörténeteiElérhetőségek:

Személyesen Szegeden

Vidékieknek vagy

külföldön élőknek

SkyPe segítségével

+36-20/33-89-891

fitor.zoltan@gmail.com

facebook.com/lelekegyensuly


LAPOZZON BELE!
(KATTINTSON A KÉPRE)

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie...
   
FITOR ZOLTÁN
    Germán Gyógytudomány
Aki nem kel a Nappal, az nem élvezi a napot. (Cervantes)
  Bejelentkezés:
Tel.+36-20/3389-891