Nyitólap

   Magamról

   Amiben segítek

  Germán Gyógytudomány Workshop (Műhelymunka) 2023 Szeged

   Vélemények

   Galéria

   Árak

   Akik nálam jártak

   Kapcsolat

   Ajánlom őket

   Videó csatorna

   Youtube

   Facebook

   Email küldése


Fitor Zoltán

Germán Gyógytudomány
Ismeretterjesztő, Bio-logikus tanácsadó

Megértés terápia

Inverz terápia

Lélekterápia

2022. október 26. frissítve

Magamról

Én sem vagyok tökéletes a hétköznapi értelemben véve, még tanulok és fejlesztem magam folyamatosan, mert szerettem volna megismerni az ELME működését és a saját Biológiámat. Egy „betegség” és az elmúlt időszak negatív megnyilvánulásai, éreztették és érttették meg velem, hogy bennem sem működnek jól a biológiai folyamatok. S elgondolkodtam azon, hogy valójában, ezért ki a felelős? A bennem zajló folyamatok, vagy valaki más? 19 éve folyamatosan ezt kutatom. Elkezdtem utána olvasni és tanulni, mert felismertem, hogy a bennem zajló biológiai folyamatokért én vagyok a felelős.

Több mint 12 évig éltem Olaszországban, és ott ismerkedtem meg először a Buddhizmuson belül a tibeti gyógyítással. Mái napig nagy tisztelője vagyok ennek a vallásnak, de nem tartozom semmilyen felekezethez sem.

Idejében rájöttem arra, hogy minden „betegségnek” Értelmes Biológiai Különprogramnak a kiváltó oka egy érzelmi konfliktus, egy SOKK élmény. Amit lélekben nem tudunk megoldani, annak a fizikai testen is látható lesz a nyoma. Folyamatosan kerestem a megoldást ezekre. Először a pszichoszomatikát, és közben a hipnózist is elsajátítottam. A célom az volt, hogy minél gyorsabban és hitelesebben, tudjak megoldást nyújtani a hozzám forduló embereknek.

Tovább kutattam és rátaláltam Dr. Ryke Geerd Hamer, által megalkotott Germán Gyógytudományra és az általa elkészítet Germán Gyógytudomány tudományos táblázatára. Tiszta forrásból szerettem volna megtanulni, ezért felvettem a kapcsolatot Kelemenné Dévényi Juliannával, aki lefordította magyar nyelvre ezt a felbecsülhetetlen értéket. Julianna legjobb magyar oktatójától, Illés Katától tanultam tovább. Volt szerencsém tanulni még Helmut Pilhartól is, aki több mint 20 éven keresztül kapcsolatban állt Dr. Hamerral, és a Germán Gyógytudomány kinevezett docense lett. Időt és energiát nem spórolva tanultam, és tanulom jelenleg is. A cél, minél egyszerűbben és érthetőbben tudjam elmagyarázni a hozzám forduló embereknek, hogy miként is működnek a saját Értelmes Biológiai Különprogramjaik azaz a „betegségeik”.

Nézőpontom szerint, nem léteznek Mesterek, Guruk, Tanítók, Gyógyítók, akik helyettünk viszik végbe a gyógyulási folyamatot. Amit mi saját magunkban hozunk létre betegség formájában, azt csak és kizárólag az egyén tudja helyre tenni önmagában. Segítségemre azért van szükség, hogy jól irányzott kérdésekkel felszínre hozzam azokat a dolgokat, amiket a Kliens eddig önmagában elfojtott. Elménk szeretné eltakarni azt az eseményt, ami kiváltotta magát a sokk élményt.

A Germán Gyógytudományban nincsenek megoldási sémák! Minden problémára egyéni megoldás van, ami mindig privát! Ezért is lett elnevezve Germán Gyógytudományának, azaz (Germánok mint a szabad nép) a„Szabadság”Gyógytudományának.

Mindezek működnek e a gyakorlatban? Kipróbáltam magamon. Használom is a mindennapjaimban. Ez a tudás és a rengeteg tanulás adta meg az igazi erőt nekem ahhoz, hogy át tudjam adni a megtapasztalt és kipróbált dolgokat. Az a több száz ember, akinek már eddig is tudtam útmutatást nyújtani az elmúlt 11 év alatt, tett engem hitelessé.

Fitor Zoltán, Germán Gyógytudomány Ismeretterjesztő, Bio-logikus tanácsadó

Figyelem! Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Törvényesen, ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás, közérzetjavító tevékenységnek minősül.

A Germán Gyógytudománnyal® kapcsolatos cikkek a germangyogytudomany.hu
oldalról lettek átvéve, a tulajdonos engedélyével.

Különprogramok

     Az állatkísérletek
     Tüdő
     Csont(ok) ÉBK
     AIDS
     Nyelőcső-sejtsz.
     Leukémia
     Epilepszia
     Cukorbetegség
     Neurodermatitis
     Fájdalmak
     Hormonok
     Szív
     Bulimia
     Diabetes
     Hodgkin-kór
     Petefészek
     Vese
     Mellrák
     A bőr elvált.
     Prosztata karcinóma
     Bélrák
     Máj karcinóma
     Emlő tejcsatornái
     Szívburok ÉBK
     Melanóma, bőrrák
     Hasnyálmirigy
     Asztma

Terápiák, gyógyulások,
sikertörténeteiElérhetőségek:

Személyesen Szegeden

Vidékieknek vagy

külföldön élőknek

SkyPe segítségével

+36-20/33-89-891

fitor.zoltan@gmail.com

facebook.com/lelekegyensuly


LAPOZZON BELE!
(KATTINTSON A KÉPRE)

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie...
   
FITOR ZOLTÁN
    Germán Gyógytudomány
Nincs út a boldogsághoz, a boldogság az út. (Buddha)
  Bejelentkezés:
Tel.+36-20/3389-891