Nyitólap

   Magamról

   Amiben segítek

  Germán Gyógytudomány Workshop (Műhelymunka) 2023 Szeged

   Vélemények

   Galéria

   Árak

   Akik nálam jártak

   Kapcsolat

   Ajánlom őket

   Videó csatorna

   Youtube

   Facebook

   Email küldése


Fitor Zoltán

Germán Gyógytudomány
Ismeretterjesztő, Bio-logikus tanácsadó

Megértés terápia

Inverz terápia

Lélekterápia

2022. október 26. frissítve

Prosztata karcinóma

prosztata_karcinoma

Az adenokarcinóma kompakt sejttípusa

Rövid információ Dr. med. Ryke Geerd Hamer

A prosztata az agytörzs által irányított szervek közé tartozik, és a konfliktus-aktív fázisban adenokarcinóma típusú szolid tumort képez.

A konfliktus tartalma mindig valami csúnya, félig genitális konfliktus. Ez azt jelenti, hogy konfliktustartalom központja nem csak a genitális terület körül forog (valóságosan vagy átvitt értelemben) hanem a genitális tárgykör, mint kísérő háttérjelentkezik, ezért ez a konfliktus egyértelműen különbözik a szexuális konfliktusoktól. Néhány tipikus prosztata konfliktus példa:

 

  • A kedvenc leány pereskedik az eltartásáért, vagy az örökség idő előtti kiadásáért.
  • Az egyetlen leány rossz útra téved, és/vagy drogfüggő lett.
  • Egy férfi „in flagranti” kapta a feleségét vagy a kedvesét egy fiatalabb szeretővel.
  • A válásnál nagyon csúnya dolgok kerülnek napvilágra.
  • Egy idősebb férfit elhagy a fiatalabb barátnője egy fiatal férfi kedvéért.

konfliktus aktív fázisban adenoid sejttípusú szolid daganat képződik. Ugyanabban az ütemben szaporodni kezd a mikobaktériumok száma is, mint minden ősagy által irányított szerv esetében, annak ellenére, hogy a tulajdonképpeni feladataik csak a konfliktus megoldás utáni fázisban kezdődnek. Minél nagyobb a konfliktus, és minél hosszabb ideig tart, annál nagyobb lesz a tumor. Ezen kívül a vegetatív paraméterek, mint álmatlanság, étvágytalanság, súlyvesztés, stb., tapasztalhatók, de fájdalom, vagy egyéb panaszok nem, csupán vizelésnél (kb 10 %-ban) figyelhető meg elnyújtott vizelet ürülés (gyenge vizelet sugár), ha a prosztata nyomja a húgycsövet. A prosztata-karcinóma nem okoz fájdalmat sem az aktív, sem a gyógyulási fázisban.

gyógyulási fázisban, a konfliktus megoldódása után, minden a visszájára fordul: a beteg újra jól alszik, visszatér az étvágya, és újra gyarapodik a súlya. A konfliktus aktív szakaszban aktívan szaporodó mikobaktériumok ekkor épp olyan számban állnak rendelkezésre, amennyi ahhoz kell, hogy le tudják bontani a daganatot. Ez a természet sebészete. A vizelet bűzössé és zavarossá válik (tuberkulotikus), néha kevés vér jelenhet meg. A beteg ágyba vizelhet, és nagyon fáradt. Láza lehet, nem ritkán 40 fok, de mindez ártalmatlan. A betegnek ilyenkor jól és fehérjében gazdagon kell táplálkoznia. Az is előfordulhat, hogy a gyógyulási duzzanat összenyomja a húgycsövet. Ebben az esetben tartós katétert kell felhelyezni, amíg a tuberkulotikus lebontás miatti vizeletürülési akadály megszűnik. Végül minden helyreáll.

A tuberkulotikus prosztata”gyógyulás”  (-gyulladás), - esetleg átmeneti tartós katéter lehet szükséges, amíg a vizelet ürül. Nem eredményezhet impotenciát. A húgycsövön keresztüli ún. prosztata „gyalulás” azonban veszélyes, mert a beteg ténylegesen impotenssé válhat, vizeletürítési zavarai lehetnek (az idegek megsérülése miatt).

A mikobaktériumok hiánya sem lényeges az esetek 90 %-ában , kivéve, hogy a vizeletürítés a prosztata általános duzzanata miatt lelassulhat. A duzzanat lelohadása végén ebben az esetben is normálissá válik a folyamat. Az esetek 10 %-ában a sejtszaporulat összenyomja a húgycsövet, és ez a mikobaktériumok hiánya miatt nem tud lebomlani. Ebben az esetben fontolóra kell venni a műtétet.
Mindent összevetve a műtét csak az esetek 5 %-ánál válhat szükségessé, és ezt is csak azért, mert a folyamat nem a normál biológiai módon zajlik le, vagyis a konfliktus aktivitáskor nem áll rendelkezésre mikobaktérium. 
A prosztata-karcinóma biológiai célja a konfliktus aktív szakaszban van, az alábbiak szerint: 
A lecsökkent sperma mennyiség kompenzálása érdekében megnövekszik a prosztata váladék termelése. A konfliktus megoldása után (ami pl. az lehet, hogy a férfi visszahódítja a fiatal barátnőjét, vagy helyette egy új, fiatal barátnőt szerez) az ejakulátum újra a korábbi állapotnak megfelelő lesz, mivel újra csak a korábbi ejakulátum mennyiség szükséges. A kiegészítésül képződött sejtek (ún. prosztata tumor = prosztata hipertrófia = prosztata megnagyobbodás) fölöslegessé válik, és csak tuberkulotikus formában tud lebomlani.
Copyright by Dr. med. Ryke Geerd Hamer 

Fordította: Mészáros ZsuzsannaA Germán Gyógytudománnyal® kapcsolatos cikkek a germangyogytudomany.hu
oldalról lettek átvéve, a tulajdonos engedélyével.

Különprogramok

     Az állatkísérletek
     Tüdő
     Csont(ok) ÉBK
     AIDS
     Nyelőcső-sejtsz.
     Leukémia
     Epilepszia
     Cukorbetegség
     Neurodermatitis
     Fájdalmak
     Hormonok
     Szív
     Bulimia
     Diabetes
     Hodgkin-kór
     Petefészek
     Vese
     Mellrák
     A bőr elvált.
     Prosztata karcinóma
     Bélrák
     Máj karcinóma
     Emlő tejcsatornái
     Szívburok ÉBK
     Melanóma, bőrrák
     Hasnyálmirigy
     Asztma

Terápiák, gyógyulások,
sikertörténeteiElérhetőségek:

Személyesen Szegeden

Vidékieknek vagy

külföldön élőknek

SkyPe segítségével

+36-20/33-89-891

fitor.zoltan@gmail.com

facebook.com/lelekegyensuly


LAPOZZON BELE!
(KATTINTSON A KÉPRE)

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie...
   
FITOR ZOLTÁN
    Germán Gyógytudomány
Ha más emberek befolyásolják, hogy te boldog vagy-e vagy sem, akkor ideje lenne végre megismerni magadat!
  Bejelentkezés:
Tel.+36-20/3389-891