Nyitólap

   Magamról

   Amiben segítek

  Szabadság Gyógytudomány Workshop - Szeged

   Vélemények

   Galéria

   Árak

   Akik nálam jártak

   Kapcsolat

   Ajánlom őket

   Videó csatorna

   Youtube

   Facebook

   Email küldése


Fitor Zoltán

Germán Gyógytudomány
Ismeretterjesztő, Bio-logikus tanácsadó

Megértés terápia

Inverz terápia

Lélekterápia

2022. október 26. frissítve

Prosztata karcinóma

prosztata_karcinoma

Az adenokarcinóma kompakt sejttípusa

Rövid információ Dr. med. Ryke Geerd Hamer

A prosztata az agytörzs által irányított szervek közé tartozik, és a konfliktus-aktív fázisban adenokarcinóma típusú szolid tumort képez.

A konfliktus tartalma mindig valami csúnya, félig genitális konfliktus. Ez azt jelenti, hogy konfliktustartalom központja nem csak a genitális terület körül forog (valóságosan vagy átvitt értelemben) hanem a genitális tárgykör, mint kísérő háttérjelentkezik, ezért ez a konfliktus egyértelműen különbözik a szexuális konfliktusoktól. Néhány tipikus prosztata konfliktus példa:

 

  • A kedvenc leány pereskedik az eltartásáért, vagy az örökség idő előtti kiadásáért.
  • Az egyetlen leány rossz útra téved, és/vagy drogfüggő lett.
  • Egy férfi „in flagranti” kapta a feleségét vagy a kedvesét egy fiatalabb szeretővel.
  • A válásnál nagyon csúnya dolgok kerülnek napvilágra.
  • Egy idősebb férfit elhagy a fiatalabb barátnője egy fiatal férfi kedvéért.

konfliktus aktív fázisban adenoid sejttípusú szolid daganat képződik. Ugyanabban az ütemben szaporodni kezd a mikobaktériumok száma is, mint minden ősagy által irányított szerv esetében, annak ellenére, hogy a tulajdonképpeni feladataik csak a konfliktus megoldás utáni fázisban kezdődnek. Minél nagyobb a konfliktus, és minél hosszabb ideig tart, annál nagyobb lesz a tumor. Ezen kívül a vegetatív paraméterek, mint álmatlanság, étvágytalanság, súlyvesztés, stb., tapasztalhatók, de fájdalom, vagy egyéb panaszok nem, csupán vizelésnél (kb 10 %-ban) figyelhető meg elnyújtott vizelet ürülés (gyenge vizelet sugár), ha a prosztata nyomja a húgycsövet. A prosztata-karcinóma nem okoz fájdalmat sem az aktív, sem a gyógyulási fázisban.

gyógyulási fázisban, a konfliktus megoldódása után, minden a visszájára fordul: a beteg újra jól alszik, visszatér az étvágya, és újra gyarapodik a súlya. A konfliktus aktív szakaszban aktívan szaporodó mikobaktériumok ekkor épp olyan számban állnak rendelkezésre, amennyi ahhoz kell, hogy le tudják bontani a daganatot. Ez a természet sebészete. A vizelet bűzössé és zavarossá válik (tuberkulotikus), néha kevés vér jelenhet meg. A beteg ágyba vizelhet, és nagyon fáradt. Láza lehet, nem ritkán 40 fok, de mindez ártalmatlan. A betegnek ilyenkor jól és fehérjében gazdagon kell táplálkoznia. Az is előfordulhat, hogy a gyógyulási duzzanat összenyomja a húgycsövet. Ebben az esetben tartós katétert kell felhelyezni, amíg a tuberkulotikus lebontás miatti vizeletürülési akadály megszűnik. Végül minden helyreáll.

A tuberkulotikus prosztata”gyógyulás”  (-gyulladás), - esetleg átmeneti tartós katéter lehet szükséges, amíg a vizelet ürül. Nem eredményezhet impotenciát. A húgycsövön keresztüli ún. prosztata „gyalulás” azonban veszélyes, mert a beteg ténylegesen impotenssé válhat, vizeletürítési zavarai lehetnek (az idegek megsérülése miatt).

A mikobaktériumok hiánya sem lényeges az esetek 90 %-ában , kivéve, hogy a vizeletürítés a prosztata általános duzzanata miatt lelassulhat. A duzzanat lelohadása végén ebben az esetben is normálissá válik a folyamat. Az esetek 10 %-ában a sejtszaporulat összenyomja a húgycsövet, és ez a mikobaktériumok hiánya miatt nem tud lebomlani. Ebben az esetben fontolóra kell venni a műtétet.
Mindent összevetve a műtét csak az esetek 5 %-ánál válhat szükségessé, és ezt is csak azért, mert a folyamat nem a normál biológiai módon zajlik le, vagyis a konfliktus aktivitáskor nem áll rendelkezésre mikobaktérium. 
A prosztata-karcinóma biológiai célja a konfliktus aktív szakaszban van, az alábbiak szerint: 
A lecsökkent sperma mennyiség kompenzálása érdekében megnövekszik a prosztata váladék termelése. A konfliktus megoldása után (ami pl. az lehet, hogy a férfi visszahódítja a fiatal barátnőjét, vagy helyette egy új, fiatal barátnőt szerez) az ejakulátum újra a korábbi állapotnak megfelelő lesz, mivel újra csak a korábbi ejakulátum mennyiség szükséges. A kiegészítésül képződött sejtek (ún. prosztata tumor = prosztata hipertrófia = prosztata megnagyobbodás) fölöslegessé válik, és csak tuberkulotikus formában tud lebomlani.
Copyright by Dr. med. Ryke Geerd Hamer 

Fordította: Mészáros ZsuzsannaA Germán Gyógytudománnyal® kapcsolatos cikkek a germangyogytudomany.hu
oldalról lettek átvéve, a tulajdonos engedélyével.

Különprogramok

     Az állatkísérletek
     Tüdő
     Csont(ok) ÉBK
     AIDS
     Nyelőcső-sejtsz.
     Leukémia
     Epilepszia
     Cukorbetegség
     Neurodermatitis
     Fájdalmak
     Hormonok
     Szív
     Bulimia
     Diabetes
     Hodgkin-kór
     Petefészek
     Vese
     Mellrák
     A bőr elvált.
     Prosztata karcinóma
     Bélrák
     Máj karcinóma
     Emlő tejcsatornái
     Szívburok ÉBK
     Melanóma, bőrrák
     Hasnyálmirigy
     Asztma

Terápiák, gyógyulások,
sikertörténeteiElérhetőségek:

Személyesen Szegeden

Vidékieknek vagy

külföldön élőknek

SkyPe segítségével

+36-20/33-89-891

fitor.zoltan@gmail.com

facebook.com/lelekegyensuly


LAPOZZON BELE!
(KATTINTSON A KÉPRE)

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie...
   
FITOR ZOLTÁN
    Germán Gyógytudomány
Ha megpróbálod megérteni még reményekhez és félelmekhez kötött belsõ elmédet – az meghosszabbítja a rabságot. (Buddha)
  Bejelentkezés:
Tel.+36-20/3389-891