Nyitólap

   Magamról

   Amiben segítek

  Germán Gyógytudomány Workshop (Műhelymunka) 2023 Szeged

   Vélemények

   Galéria

   Árak

   Akik nálam jártak

   Kapcsolat

   Ajánlom őket

   Videó csatorna

   Youtube

   Facebook

   Email küldése


Fitor Zoltán

Germán Gyógytudomány
Ismeretterjesztő, Bio-logikus tanácsadó

Megértés terápia

Inverz terápia

Lélekterápia

2022. október 26. frissítve

Miről is szól egy kezelés

"Mert az a legnagyobb hiba a betegségek kezelésénél, hogy vannak orvosok csak a test, és vannak orvosok csak a lélek számára, noha ezeket senki sem tudja szétválasztani." Platón

Sokan megtapasztalhatták azt, hogy manapság csak tüneti kezelés folyik. Kizárólag a betegségekre irányulnak a gondolatok. Az orvosok is kizárólag azzal foglalkoznak. A gyógyításnak viszont az egészség szó (egész = teljes) alapértelméből kellene inkább kiindulnia. A véleményem szerint, az egészséghez vezető út az egyetlen út, hogy az ember az egésszel, az egészséggel törődik. Ehhez viszont olyan Terapeutára (Segítőre) van szükségünk, aki kizárólag az egészséggel foglalkozik.

A betegséggel való foglalkozás minden bizonnyal egy hamis útra fog vezetni, ahol torzulni fog a valóság. A betegség előfordulásának az okait, azon az úton kellene keresni, ahol elveszett a harmónia. Annak a betegnek, aki a harmónia elvétől, vagyis az egész-ség alapelvétől eltér, csak arra kell rámutatni, miért van ez így, és miért is jutott erre a tévútra. Ilyenkor minden esetben nagyon összetett háttér okok kerülnek a felszínre.

A hagyományos orvoslás képviselői, a tanultak alapján fognak kísérletet tenni, hogy a betegséget kezeljék, tehát tünetet fognak kezelni. Ezt tartom én helytelennek. Azt ajánlom mindenkinek, hogy keressen magának olyan Terapeutát (Segítőt), aki az egészség alapelvének a zavarát igyekszik helyreállítani.Ha a lélek szenved, akkor test is megbetegszik. A lényeg nem az, hogy az orvos és a betegség között egy harc jöjjön létre, mert akkor maga a beteg fog kimaradni ebből a harcból. Ha a betegség ellen veszi fel a küzdelmet, akkor magáról a betegről teljesen elfeledkeznek.  

Az ok mindig magában az emberben keresendő, e nélkül nem értem, hogyan lehetne megtalálni a betegség, vagy a probléma okát. Manapság egyre több ember ismeri fel azt, hogy az egész emberre kell odafigyelni. Sok ember eltévedt, mert szerepeket játszott, meg akart felelni, és mások vágyait szerette volna teljesítenie. Rengeteg betegség s fájdalom azért keletkezik, mert nem akarjuk érezni az érzéseinket! Nagyon sokan inkább a testükben bolondulnak meg, mint a lelkükben. A cél, hogy foglalkozzunk inkább saját magunkkal, hisz azzal változtatjuk meg a világot, ha megváltoztatjuk a magunkról kialakított torz képet.

A terápia akkor eredményes, ha a páciens kiszabadul a szerepek „kényszerzubbonyából”. Ne tanusítsunk ellen állást, inkább engedjük meg magunknak, hogy létezzünk! Váljunk az ellenállás mentesség művészetének mesterévé. Akkor egészségesek leszünk!

 

            A kérdésem az, hogy milyen nehéz egy vízzel teli pohár?


A tényleges súly nem számít. Attól függ, hogy mennyi ideig tartom a poharat a kezemben. Ha csak egy percig, akkor nincs semmi baj. Ha egy óráig, akkor fáj tőle a karom. Ha egy napig, akkor a karom elzsibbad és lebénul. A pohár súlya nem változik meg, de minél tovább tartom a kezemben a poharat, az annál nehezebb lesz.

A stressz és az aggodalom ugyanolyan, mint a pohár víz. Ha csak rövid ideig gondolsz rájuk, nem történik semmi. Ha egy kicsit hosszabb ideig gondolsz rájuk, elkezdenek fájni. És ha egész nap rájuk gondolsz, bénultnak érzed magad - semmit sem tudsz rendesen megcsinálni.

Fontos tehát, hogy megválj a stressztől. A nap folyamán vesd le válladról a terheket, amilyen hamar csak lehet! Ne hordozd azokat még éjszaka is! Tedd le a poharat!

    Figyelem! Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Törvényesen, ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás, közérzetjavító tevékenységnek minősül.

 A Germán Gyógytudománnyal® kapcsolatos cikkek a germangyogytudomany.hu
oldalról lettek átvéve, a tulajdonos engedélyével.

Különprogramok

     Az állatkísérletek
     Tüdő
     Csont(ok) ÉBK
     AIDS
     Nyelőcső-sejtsz.
     Leukémia
     Epilepszia
     Cukorbetegség
     Neurodermatitis
     Fájdalmak
     Hormonok
     Szív
     Bulimia
     Diabetes
     Hodgkin-kór
     Petefészek
     Vese
     Mellrák
     A bőr elvált.
     Prosztata karcinóma
     Bélrák
     Máj karcinóma
     Emlő tejcsatornái
     Szívburok ÉBK
     Melanóma, bőrrák
     Hasnyálmirigy
     Asztma

Terápiák, gyógyulások,
sikertörténeteiElérhetőségek:

Személyesen Szegeden

Vidékieknek vagy

külföldön élőknek

SkyPe segítségével

+36-20/33-89-891

fitor.zoltan@gmail.com

facebook.com/lelekegyensuly


LAPOZZON BELE!
(KATTINTSON A KÉPRE)

Ennek a könyvnek minden család könyvespolcán ott kellene lennie...
   
FITOR ZOLTÁN
    Germán Gyógytudomány
Aki másokat lekicsinyel, az sose nagy! (J.G. Seume)
  Bejelentkezés:
Tel.+36-20/3389-891